divatbemutató Palvin Barbi Victoria Beckham
Magyar modell tűnt fel Victoria Beckham közösségi oldalán. Palvin Barbi gyönyörű estélyiben vonult a kifutón, Victoria új kollekciójának bemutatóján.

Palvin Barbi egy gyönyörű, algazöld ruhát viselt a Victoria Beckham Spring/Summer 2025-ös kollekció bemutatóján. Az estélyi a szezon egyik legexkluzívabb darabja, Victoria egy egész videót szentelt a magyar modell bevonulásának. Egy korábbi posztban azt is megmutatta, hogyan készült az estélyi.

Palvin Barbi Barbara, Victoria Beckham
Palvin Barbi Victoria Beckham bemutatóján
Forrás: https://www.instagram.com/victoriabeckham

A zöld ruhát már Victoria Beckham online shopjában is kapható, aki be akarja szerezni nyárra, annak nem kevesebbet, mint 472.300 Ft-ot kell kifizetnie.

 

Palvin Barbiék családalapítása készülnek

A gyönyörű modell és szerelme, Dylan Sprouse 2023-ban házasodtak össze, ám mindeddig nem beszéltek gyerekvállalásról. Nemrég azonban Palvin Barbi megszólalt a témával kapcsolatban. A brazil Harper’s Bazaar fotózása közben adott interjút Gianna Lombardi riporternek, akivel főként a jövőbeli tervekről beszélgettek, így került szóba a gyermekvállalás kérdése is.

„Csak remélem, hogy hamarosan lesz egy egészséges kisbabánk"

 - mondta a modell. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.