4 dolog, amit a lakberendezők soha nem tennének a saját otthonukkal

dizájn otthon bútor lakberendezés
Tudtad, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyeket a lakberendezők tudatosan kerülnek, főlehg akkor, amikor saját otthonukat tervezik? Tanulj tőlük, most megtudhatod, mit nem tesznek a profik!

Valószínűleg mindannyian elkövettünk már legalább egyet az alábbi hibákból - de lehet, hogy többet is! Akár új otthonba költözünk, akár a meglévő lakásunkat turbóznánk fel, a megfelelő dekorációt megtalálni, és a kívánt hangulatot megtermteni nem könnyű dolog. Túl sötét a fal színe? Túl zsúfolt a nappali? Vagy egyszerűen csak nem érzed jól magad a térben? Akkor cikkünk neked szól, olvasd el, mik azok a dolgok, amiket a profi lakberendezők sosem tesznek. 

lakásfelújítás, belsőépítészet, lakberendező, felújítás, alkás, nappali, otthon
A lakberendezők az időtlen bútorokat kedvelik.
Forrás: Shutterstock

Van négy dolog, amit a lakberendezők sosem tesznek:

1. Sosem a fal színét választják ki először

A belsőépítészek először a dekorációt és a kiegészítőket választják ki, csak utána jön a fal színe. Ezzel biztosítják azt, hogy minden passzoljon mindennel.

2. Nem keverik a trendeket és a különböző irányzatokat

A belsőépítészek az időtlen bútorokat kedvelik, a folyton változó trendeknek nem ülnek fel - így a berendezés évek múltán is stílusos lesz.

3. Túl sok bútor bezsúfolása egy térbe

Egy bútorokkal teletömött helyiségben nyugtalanok, stresszesek leszünk, és rendet tartani sem könnyű. Nagyon fontos, hogy megtaláljuk az egyensúlyt, ne legyen túl sok, de túl kevés bútor sem a házunkban, szobáinkban.

4. Sosem hagyják figyelmen kívül a funkcionalitást

Ha bútorokat keresünk, ne csak azzal foglalkozzunk, mennyire szépek, mennyire tetszenek vagy milyen a színük, azt is végig kell gondolni, mennyire praktikusak, mire tudjuk használni őket, hova férnek el és hol mutatnak jól.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.