Meghan Markle piros ruháját könnyen viselheted különleges alkalmakra - Termékekkel, árakkal

2024 Children's Hospital Los Angeles (CHLA) Gala
Getty Images - Tommaso Boddi
királyi család alkalmi ruha Meghan Markle stílus
Meghan Markle egy bámulatos piros ruhában jelent meg egy gálán, amivel arra inspirált minket, hogy beszerezzünk egy hasonló alkalmi ruhát. Mutatjuk a legjobb alternatívákat.

Meghan Markle a Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján jelent meg barátnője, Kelly McKee Zajfen társaságában, és egy piros tervezői ruhát választott az alkalomra, amihez egy pár színben passzoló szandált, arany Love karkötőt és egymásra helyezett gyémántgyűrűket viselt kiegészítőnek. A színésznő nem első alkalommal kapta magára a piros ruhát, amit természetesen a lelkes fotósok és rajongók azonnal ki is szúrtak.

2024 CHLA Gala - Arrivals
Meghan Markle
Meghan Markle egy bámulatos piros ruhában jelent meg egy gálán 
Forrás: Getty Images

Meghan Markle piros ruhája könnyen beszerezhető

Ezt a piros ruhát Meghan korábban 2021. novemberében viselte a Salute to Freedom gálán, amelyre Harry herceggel érkezett. A piros ruha akkor két darabból állt: egy elöl mélyen dekoltált szűk ruhából és egy erre helyezett harang alakú szoknyából, amely uszályban végződött. Meghan akkor a ruhához Diana hercegnő gyémánt teniszkarkötőjét választotta kiegészítőül.

Bámulatos alkalmi ruha

A piros szín az erő színe. Meleg szín, ami intenzív és magára vonja a figyelmet, így egy jól megválasztott piros ruhában te is biztosan a figyelem középpontjába kerülsz majd. A pirosat a szeretettel, szerelemmel és szenvedéllyel kötjük össze, valamint, mivel a vér színe is piros, így az élet színének is tartják. A piros egy magabiztos, glamúros, romantikus szín, amiből érdemes pár darabot a szekrényben tartani. Bármelyik szezonban tökéletes alkalmi viselet, és könnyen tudod párosítani más színekkel is. A klasszikus és elegáns megjelenéshez a fehérrel és feketével érdemes párosítani, ha viszont kipróbálnál valami egyedit, akkor viseld rózsaszínnel.

Nemcsak Meghan visel pirosat

Meghan Markle mellett a királyi család tagjai kifejezetten szeretik viselni a piros színt különleges alkalmakkor. Katalin hercegnét is számos alkalommal kaptuk már lencsevégre piros estélyi ruhában, de a hétköznapi öltözékének is alapdarabja a piros blézer, piros kabát vagy piros ing.
A pirosat szívesen viselik a sztárok is. Hailey Bieber piros miniruhája ikonikussá vált, Kendall Jenner a kifutón viselt egy látványos piros alkotást, Jenna Ortega a Velencei Filmfesztiválra érkezett egy vadítóan piros, kivágott ruhában. Sokszor hallottuk már, hogy a vörös szőnyegre a celebek nem hordanak piros ruhát, mert egybeolvadnak azzal. Erre nagyon jó ellenpélda volt már Margot Robbie, Emily Blunt és Leighton Meester is, akik bizonyították, hogy a pirosra pirosat viselni igenis menő.

Hova viseld?

Vörös szőnyegre nem biztos, hogy fogsz lépni, de a karácsony közeledtével számos évzáró buli, gála, karácsonyi esemény és különleges alkalom várható, amelyeken máris bevetheted az akár ennek a cikknek a hatására szerzett vadonatúj piros ruhád. Ahogy Meghan újraviselte a saját Carolina Herrera ruháját, úgy te is újraviselheted a vadító ruhád jövő nyáron egy elegáns kerti partira. Szülinapi partira is ajánljuk, valamint esküvőre is. A hagyományok szerint nem illik pirosat viselni egy esküvőre, de a modern esküvők már egy teljesen új szellemben szerveződnek, és van, hogy a menyasszony és a vőlegény kifejezetten kéri a násznépet, hogy feketében, fehérben vagy éppen pirosban jelenjenek meg.

Mutatjuk a kedvenc termékeinket Meghantól inspirálódva

1 / 5
1 / 5
1 / 5
1 / 5
1 / 5

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.