Meghan Markle állandóan ezt a kabátot viseli: megtaláltuk a legjobb alternatívákat – Termékekkel, árakkal

Meghan Markle
REMKO DE WAAL / ANP MAG / ANP via AFP) - ANP via AFP
öltözék Meghan Markle őszi divat
A sussexi hercegnő ruhatárából már többször előkerült Céline kabátja. Megtaláltuk Meghan Markle kabátjának olcsóbb alternatíváit.

Meghan Markle kifogástalan ízlésével már számtalanszor találkoztunk, azt pedig kifejezetten szeretjük, amikor mindenki számára elérhető márkáktól visel egy-egy különleges darabot. Most azonban egy különleges darabot vettünk észre rajta, ami egy nagyon csinos tweed kabát, arany gombokkal. Meghan nem először viseli a kabátot és reméljük, hogy nem is utoljára. A rajongóknak nem kellett sok idő, hogy kiderítsék, a kabátot a Céline divatház tervezte. A luxusmárkás kabát eredeti ára százezrekbe kerül, és nem mellesleg teljesen elfogyott, mi viszont megtaláltuk az alternatívákat. Az egyszerű, de elegáns darabot könnyen beépítheted a ruhatáradba és számos variáció közül választhatsz.

Meghan Markle
Meghan Markle egy nagyon csinos tweed kabátot viselt arany gombokkal
Forrás:  REMKO DE WAAL / ANP MAG / ANP via AFP)

Meghan Markle kabátja könnyen kombinálható

A sussexi hercegnőn láttunk már Mango felsőt, viselt már Zara ruhát is és cipői is az Adidas és a Nike választékából kerülnek ki, így bárki könnyen inspirálódhat a hercegnő szettjeiből és beszerezheti ugyanazokat a darabokat. Meghan a Céline kabátot ezúttal egy egyszerű szettben viselte fehér pólóval, farmerral, balerinacipővel és egy szintén Céline márkájú táskával.

Szerencsére egy olyan könnyű rövid dzsekiről van szó, ami kabátként és blézerként is jól funkcionál, így többször felveheted, többféle szettben és többféle alkalomra. A zakó bármilyen szettet könnyen elegánsabbá és nőiesebbé tesz. Ha kényelmesebb ruhakombinációhoz lenne kedved, akkor viseld farmerral, pólóval és tornacipővel. Elegánsabb megjelenéshez kombinálhatod inggel és nadrággal, vagy egy csinos ruhával, amit magas sarkú cipő egészít ki.

A őszi szezonban egy Meghanéhoz hasonló darab tökéletes akkor is, ha kabátként viseled. Rétegezz, viseld bátran pulcsival is.

Szerencsére a kabátot minden márka kicsit újragondolta, így kedvedre válogathatsz a sötétebb és világosabb árnyalatok között. Néhány alternatívát színek kombinációjával, a hossz módosításával vagy a zsebek újragondolásával terveztek meg, így tényleg kiválaszthatod azt, amelyik a személyiségedhez és a ruhatáradhoz a legjobban passzol.

A tweed kabát vagy blézer akkor is jó opció, ha ruhatárad átalakítását tervezed és szeretnél kényelmes, de elegáns és nőies darabokat.

Ezek a kabátok egyenes szabásúak, így bármilyen testalkathoz passzolnak. Az anyagok sokaságának köszönhetően pedig választhatsz vékonyabb és vastagabb, bélelt verziót is.

Meghan Markle Céline kabát alternatíva
Ár:11.995 Ft 
Forrás: zara.com
Meghan Markle Céline kabát alternatíva
Ár: 15.995 Ft 
Forrás: www2.hm.com
Meghan Markle Céline kabát alternatíva
Ár: 25.995 Ft 
Forrás: shop.mango.com
Meghan Markle Céline kabát alternatívája
Ár: 59.995 Ft 
Forrás: massimodutti.com
Meghan Markle Célina kabátja alternatíva
Ár: 12.995 Ft
Forrás: reserved.com

 

Meghan Markle Céline kabátja alternatíva
Ár: 103.990 Ft 
Forrás: answear.hu

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.