Tonhalas mártogatós
Zöldséges marhatekercs
Hozzávalók:
60 dkg marhacomb (gömbölyű felsál)
0,5 db kínai kel
20 dkg sárgarépa
20 dkg cukkini
1 db zellergumó a zöldjével
15 dkg vöröshagyma
15 dkg paradicsom
1 dl sötét szójaszósz
1 l víz
2 evőkanál balzsamecet
só
frissen őrölt bors
A vékonyra szeletelt és még vékonyabbra klopfolt marhahúst megsózom, a kisujjnyi vastagságú hasábokra vágott cukkinit és sárgarépát belefektetem. Összegöngyölöm, összetűzöm. A lábosba vizet teszek, a szélesmetéltre vágott kínai kelt és a maradék zöldséget (a zellert, zellerzöldet, a hagymát, a paradicsomot) beleteszem a vízbe. Ízesítem sóval, balzsamecettel, sötét szójaszósszal. Amikor fölforrt, beleteszem a töltött húst és körülbelül 40-50 perc alatt puhára főzöm benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.