marhahús feldolgozása Buday Péter gasztroiskola gasztro roston sült karaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megfelelő irányban történő vágás kritikus pont - a rostok szempontjából. Buday Péter megmutatja, hogyan kell úgy feldolgozni a marhalábszárat, hogy az ízletes alapanyag legyen ételeinknek. Mellé pedig, szokásunkhoz híven, ajánlunk egy receptet. 
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iDs2ihmXfodRo96z

Recept: Roston sült karaj, salátával:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=uf5m8MHxbQSQFDr4

A recept részletes leírása itt található!

További leckékhez látogass el a GasztroIskolánkba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.