Sajttorta
4 fős adag:
8-10 levél bazsalikom
5 dkg póréhagyma
1 evőkanál pesztó
5 dkg aszalt paradicsom
2 db paranyica
10 dkg krémsajt
5 dkg ruccola
0,5 dl olívaolaj
A bazsalikomlevelet, a ruccolát, az aszalt paradicsomot, a póréhagymát apróra vágom és beleteszem a turmixgépbe. Adok hozzá bazsalikompesztót, olívaolajat, tejszínes krémsajtot. Kicsit megsózom és az egészet összeturmixolom. Egy paranyicasajtot letekerek. Kifektetem az asztalon és megkenem a krémmel. Visszatekerem eredeti formájába, és a mélyhűtőben egy fél óra alatt megdermesztem. Szeletekre vagy cikkekre vágva is nagyon finom.
A receptek hamarosan az Ez zsír! programban is elérhetőek lesznek. Kövessétek a Webszakácsot, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő receptekről!
Ízlett, de esetleg másképpen csinálnád meg? Máshogyan szereted a sajttortát? Írd meg nekünk az info@life.hu-ra, és lehet, hogy legközelebb éppen a te receptedet forgatjuk le!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.