A 27 éves, bolti eladóként dolgozó Lucy Moore egy Offally Good (kb. a belsőség jó) című blogot vezet, ahol részletesen beszámol arról, hogy a múlt hónap során egy teljes állatot megevett: egy sertés fejét, tüdejét és csülkét, a szarvasmarha lábát, szívét, gyomrát és farkát, valamint egy csirke máját és egy bárány heréit.
A főétkezések mellé Lucy ropogós malacfül-salátát, rozmaringos vesét, töltött borjúszívet fogyasztott. Az állati belsőségekből álló ételeket a blogger meglehetősen változatosan készíti el, olyan fogások között olyan különlegességek szerepelnek, mint például a disznóvese sztroganoff módra, báránynyak curry-vel vagy a paradicsomos-véres tészta.
Az angliai Leedsben élő Lucy nem érti, hogy egyesek miért undorodnak ezektől az ételektől. "Ezek az ételek olcsók és finomak. Nagyon szeretem a hagyományos húst is, de véleményem szerint óriási pazarlás, hogy az állatok nagy részét az emberek többsége egyszerűen a kukába dobja" - írta blogjában Lucy. Azonban a speciális diéta januárban véget ér, és a lány azt tervezi, hogy az első útja egy gyorsétterembe fog vezetni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.