Csokigolyó és pudingos álomsüti
Legyen szó akár piskótáról, akár krémről, szinte az összes elrontott sütiből ki lehet gyorsan hozni valami újat. Ha nem jött fel eléggé, vagy megégett a piskóta, akkor az elégett rész eltávolítása után - kaparás helyett a vizes késes vágás a jobb ötlet - tépkedd darabokra a tésztát, tedd tálakba, öntsd nyakon gyorsan elkészíthető pudinggal, gyümölcsökkel, s máris finom, tejszínhabbal és apró gyümölccsel szépen díszíthető tálkás desszertet tálalhatsz, ami néhány órás hűtés után finom masszává érik össze. Ha akad otthon mascarpone és tejszín, no meg némi rum, akkor puding helyett ezt a krémet is használhatod a piskótához.
Hacsak nem sót tettél cukor helyett a krémbe, akkor keményítős, darált aszalt gyümölcsös, mézes és némi olvasztott csokis turbózás után készíts az elrontott krémből csokigolyókat, amiket kókuszreszelékbe hempergetsz.
Ha állagában, ízében szép lett a torta, csak egyenetlennek találod, akkor marcipánbevonat vagy egy jó adag tejszínhab segít rajta, no meg a porcukros szórás, ami szinte minden sütit havassá, tálalhatóvá és gusztusossá tesz. Ha végképp nem tetszik, amit az ünnepi torta tetejére alkottál, akkor a szép szeletekre vágott narancs és kivi menthet meg: fedd el velük az elfednivalót, de ha a torta ízvilága olyan, akár bogyós gyümölcsökből készített sűrű szósszal is leöntheted.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.