Egy jó adagnyi habcsókhoz először is négy tojás fehérjére lesz szükséged, amiből kemény habot kell verned, miközben apránként hozzáadsz összesen 15 dkg porcukrot. Ha már olyan kemény a hab, hogy a késvágás nyoma megmarad benne, akkor egy kis tálban külön keverj össze 5 dkg porcukrot 5 dkg étkezési keményítővel, és ezt a keveréket szitáld, majd forgasd bele óvatosan. Ha nem szeretnéd színezni céklalével vagy ételfestékkel, akkor a kész, keményítős habot töltsd nyomózsákba, és sütőpapírra készíts belőle karikákat, szíveket, csillagokat. Megszórhatod kristálycukorral vagy díszítheted cukorgyöngyökkel is, majd következhet a sütés: a legjobb 100 fokra előmelegített sütőben, két-három órán át szárítani a karikákat. A kész díszeket már csak akasztó szalagokkal kell ellátnod, s máris díszítheted a karácsonyfát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.