Díszít és táplál
Legyen szó akár tortáról, akár aprósüteményről, szinte bármelyiket feldobhatod az ősz kincseivel. Darálva krémeket gazdagíthatsz velük, de a megszokott sütemény lisztjéhez keverve is becsempésznek némi izgalmat. Durvára törve a sütik tetejét díszítheted velük, de akár házi karamellbe forgatva magában is tálalhatod őket. Egészben hagyva az egyik legmókásabb díszítőelemnek számítanak, így a karácsonyi sütikészítés forgatagában a gyerekek is szívesen elbíbelődnek velük. Ha épp nincs se kedved, se időd süteményt készíteni, egy tálnyi mogyorót vagy mandulát önts le megolvasztott csokival, majd tedd a hűtőbe – imádni fogják a gyerekek.
Mézzel az igazi
A dió, mogyoró, mandula vagy akár a kesudió egyébként magában, mézzel keverve is igazi karácsonyi hangulatot varázsol: tegyél egy maroknyit - akár mazsolával vegyítve - egy kisebb üvegbe, és tölts rá lassan kristályosodó mézet, kösd be díszesen, így akár ajándékötletnek vagy dekorációnak sem utolsó. Arról se feledkezz meg, hogy bár a közhiedelemben hizlaló éteknek számítanak, a dió, mogyoró, mandula sok egészséges olajat, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, így egészséges életmód mellett is nyugodtan felhasználhatod őket - délutáni nassolnivalónak magában egy maroknyi jó adag energiát ad a nap hátralevő részére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.