Hogyan alkossunk egyedi ünnepi díszeket otthonra?

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek alatt a legtöbb időt otthon töltjük. Ráadásul az ünnephez a családok és barátok látogatása is hozzátartozik. Előtte viszont általában nincs túl sok időnk a lakás díszítgetésére. Hogyan hozzuk mégis a legjobb formába otthonunkat az ünnepi időszak kezdetére?
Forrás: Ferrero Magyarország

Az otthon díszítése során figyeljünk arra, hogy a cél a harmónia megteremtése. Jártunkban keltünkben hiába tetszik egy-egy különösen szép dísz, mindig gondoljunk végig, hogy hova fogjuk rakni, mielőtt megvennénk. A harmóniát a legkönnyebben a színek gondos válogatásával érhetjük el. Válasszuk ki az ünnepi díszítés domináns színét és találjuk ki, hogy milyen egyéb árnyalatokkal lehet vegyíteni. Amikor színt választunk, gondoljunk a hétköznapi bútorainkra is: a sok színben pompázó, vidám kis könyvszekrényhez (bármilyen kifinomult ízléssel válogatunk is) sosem fog menni a súlyos és komoly arany-barna összeállítás. Helyette inkább válasszuk a piros-fehér kombinációt. Ha pedig azt szeretnénk, hogy vendégeink igazán el legyenek ragadtatva, használjunk otthonunk díszítéséhez Raffaello, Ferrero Rocher vagy Mon Chéri pralinékat is. Hogyan? A www.ferrero-unnepidekor.hu oldalon ott a válasz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.