Az utóbbi években egyre inkább megbarátkozunk a fémdobozok használatával: a jól záródó dobozok nemcsak a fénytől és a levegőtől óvják meg a sütiket, de nagyon szépek is, így akár asztaldíszként is funkcionálhatnak. Még a megfelelő dobozok használatával is van azonban néhány trükk, amit nem árt bevetni: a különböző fajtájú sütiket például érdemes külön dobozokban tárolni, hogy ne vegyék át egymás ízét, és ne törjön össze egyik sem. A doboz aljára mindenképp tegyél méretre vágott sütőpapírt, sőt, vajas, lekváros sütik esetén még a rétegek közé is kerülhet belőle. Fontos szabály, hogy csak teljesen kihűlt süteményt dobozolj be, és még ezután is tárold hűvös helyen a felhasználásig. Ami már egyáltalán nem fért a dobozba, és megenni sem tudjátok, le is fagyaszthatod karácsonyig, csak fogyasztás előtt hagyd egy napig szobahőmérsékleten felengedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.