Gájer Bálint mindannyiunk közeli barátja. Attilával évekig játszottak együtt még Székesfehérváron a zenesuliban alakított zenekarukban. Barna pedig Bálint tanára volt. Így, mi csajok is közelről ismerjük a swing magyarországi helytartóját. Bálintnak idén megjelenik az önálló nagylemeze, és számos koncertje lesz országszerte nyáron. Érdemes őt követni, mert nagyon jó. Még főzni is szeret, bár most ezt ránk bízta.
Magyaros lepény
Hozzávalók:
Tészta:
400 g liszt
fél csomag élesztő
2 evőkanál olaj
1 teáskanál cukor
1 teáskanál só
kb. 2 dl víz
Feltétek:
200 g kolbász
100 g bacon
1 fej vöröshagyma
2 db paradicsom
350 g tejföl
1 gerezd fokhagyma
150 g sajt
olaj (a tepsi kiolajozásához)
Elkészítés:
A tészta alapanyagait összegyúrjuk, és konyharuha alatt legalább fél órát kelesztjük. A fokhagymagerezdet megpucoljuk, összezúzzuk, és belekeverjük a tejfölbe. A kolbászt, a bacont és hagymát ízlés szerint feldaraboljuk. A megkelt tésztát a kiolajozott tepsibe nyújtjuk. A tésztát villával megböködjük, és megkenjük a fokhagymás tejföllel, majd a feltéteket rádobáljuk, és megszórjuk a lereszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.