Erre a hétre egy ételallergiával küzdő gasztrobloggert hívtunk segítségül, aki olyan finom sütireceptet mutatott nekünk, hogy mind a tíz ujjunkat megnyaltuk utána. Nem csak ételallergiával és érzékenységgel küzdőknek ajánljuk! A videóban a recept mellett fontos tanácsokkal is ellát minket Mona!
Recept 1 minitortához (10 cm átmérőjű tortaformát használtunk):
Hozzávalók:
2 db tojás
3 ek gluténmentes liszt
1 ek olvasztott növényi vaj
fél ek édesítő
fél cs sütőpor
1 ek kókuszkrém
1 ek cukrozatlan kakaópor
Öntet:
1 dl kókuszkrém
édesítő ízlés szerint
1 ek cukrozatlan kakaópor
Elkészítés:
A tojásokat az édesítővel és a sütőporral alaposan kikeverjük. Majd folyamatosan hozzáadjuk a többi alapanyagot. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük. Az öntetet kikeverjük, és az elkészült, kihűlt sütire öntjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.