Ti tudtok csirkemellet filézni? És tudjátok, hogyan kell pontosan tartani a kést, miközben zöldségeket aprítunk? Egy séfet hívtunk vendégül, hogy mutassa meg nekünk mindezt. A videóban az alapvető aprítási technikát és a csirke filézését sajátítjuk el. És tanulás közben egy isteni csirkés salátát is elkészítettünk együtt! A videó a képre kattintva indul el.
Csirkés saláta:
1 db cukkini
1 db paprika
2 db paradicsom
2 db retek
fél fej saláta
3 db újhagyma
1 db csirkemell
olívaolaj
Fűszerek a húshoz:
curry
só
bors
kakukkfű
A zöldségeket felaprítjuk most már a megfelelő technikával, és jól összekeverjük. A megmosott csirkemellet kifilézzük, leszedjük a bőrét, és a fűszerkeverékünkkel megszórjuk. Serpenyőben a húsok mindkét oldalára kérget sütünk, majd 180 fokos sütőben készre sütjük a csirkemellfiléket. Kiszedjük, és felszeleteljük.
A salátához a dresszing:
olívaolaj
balzsamecet
fokhagyma
bazsalikom
citromlé
só
bors
Jól összekeverjük az alapanyagokat, és leöntjük vele a salátát, majd a hússzeleteket ráhelyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.