A farsangi és a báli szezonra fel kell készülnünk sütikből, nem igaz? Olyan sztárvendéget hívtunk, aki annak idején mikrofonra cserélte a habverőt. Most viszont feleleveníti emlékeit, és szórakoztatva mutatja meg nekünk egyik specialitását. Sipos Peti mesél a 25 éves Irigy Hónaljmirigy idei terveiről, és az is kiderül, mire a legbüszkébb.
Hozzávalók:
400 g háztartási keksz
1,5 l tej
4 db tojás
3 csomag vaníliapuding
1,5 csomag zselatin
130 g cukor
2 evőkanál liszt
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.