Vége a húsvéti időszaknak is...ilyenkor szembesülünk azzal, hogy mennyi maradék van a konyhánkban. Na, mi most megmaradt főtt tojásokat jól felhasználjuk. A "rafkós fasírt" elkészítési folyamatát a rövid videóban megnézhetitek, amely a képre kattintva indul el!
A videó a képre kattintva indul el.
Hozzávalók:
500 g darált sertéshús
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db tojás
4 db főtt tojás
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál mustár
1 db barna-magos baguette/ 2 db zsemle
só, bors, pirospaprika
olaj
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.