Unokáink is főzni fogják: A húsvéti menü lehet egészséges is - így csináld!

Közeledik a húsvét, az evés újabb kánaánja. Ezért hívtunk egy dietetikust, aki segít abban, hogy akár húsvétkor is egészségesen tudjunk enni. Remek tojássaláta-receptet is hozott nekünk sok-sok zöldséggel. A videóban sok információ mellett az elkészítés teljes folyamatát meg tudjátok nézni. A képre kattintva indul el a videó.
Hozzávalók 4 személyre:
8 db tojás
1 db sárgarépa
1 db kígyóuborka
1 db kaliforniai paprika
150 g főtt sonka
3 szál újhagyma
100 g mozzarella
200 ml tejföl
400 ml joghurt
mustár
só
bors
citrom
200 g füstölt, szeletelt sonka a tálaláshoz
1 csokor petrezselyem
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.