Kandász Andrea, a kiváló televíziós műsorvezető-szerkesztő hozott nekünk egy nagyon finom spenót variációt. Az utazás nagyköveteként bejárta a fél világot és egy igazán különleges ételt készítettünk vele. Az, hogy miért Andi a vendégünk és a különleges spenót elkészítésének folyamata a videóból kiderül, amely a képre kattintva indul el.
Hozzávalók:
450 g spenót
1 gerezd fokhagyma
1 fej vőrőshagyma
1 db paradicsom
200 ml joghurt
1 tk garam masala
Fél tk édeskömény
Fél tk kurkuma
1 tk gyömbér
fél chili paprika
100 g mozarella golyó
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.