1. Az eper az egyetlen gyümölcs, amelynek kívül vannak a magjai – közel 200 van belőlük!
2. Habár a narancs híres magas C-vitamin tartalmáról, az eperé még magasabb, sőt az ember napi bevitelének mintegy 98%-át biztosítja.
3. Az első eper 2200 évvel ezelőtt nőt, Olaszországban. A hivatalos szamóca többszöri keresztezés után 1729-ben nyerte el mai alakját.
4. Savtartalmuk miatt nagyszerű fogfehérítők is: mártsd bele eperbe a fogkefédet és máris moshatod vele a fogad.
5. Alacsony kalóriatartalma mellett (kb. 32 kalória 100 grammban) a másik előnye, hogy gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.
+1 Kutatások szerint ha egy héten négy-öt napon keresztül piros gyümölcsöt eszel, az csökkenti az idegrendszeri betegségek és a rák kialakulásának esélyeit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.