Hozzávalók:
Sajthoz
Répasalátához
Káposztasalátához
Elkészítése:
A julienne-re gyalult sárgarépát sóval, sok frissen őrölt borssal és apróra vágott póréhagymával összekeverem. Kevés étolajat is öntök bele. Egy órát hagyom állni, hogy összeérjen az íze. A savanyú aprókáposztát, és a vékonyra szeletelt sózott édes káposztát összekeverem a vékony szeletre vágott lilahagymával. Megszórom apróra vágott petrezselyemmel, és jelentős mennyiségű frissen őrölt borssal. Erre is mehet egy kevés étolaj. Az ujjnyi szeletekre vágott parenyica sajtot serpenyőben, kevés fokhagymás, rozmaringos étolajon megsütöm, nem kell félni, nem fog szétolvadni.
Nézd meg a videót!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.