Hozzávalók:
Elkészítése:
A vékony szeletre vágott lilahagymát megpirítom étolajban. Ezen párolom meg rövid lében az ujjnyi csíkokra vágott kelkáposztát egy kevés burgonyával. Ízesítem sóval, kevés őrölt borssal, zúzott fokhagymával. Amikor teljesen megpuhult, összeturmixolom. Joghurtot keverek el benne, és felöntöm a zöldségalaplével. Beleteszem a burgonyakockát és a kelbimbót. Felforralom, és a burgonya megpuhulásáig főzöm. Olajban szárazkolbászt és lilahagymát pirítok, ez kerül a tetejére.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.