Hozzávalók:
Elkészítése:
A megfőtt lilababot összekeverem az apróra vágott póréhagymával, és kisebb cikkekre vágott retekkel. Kevés chilit vágok bele, ízesítem szójaszósszal és almaecettel. Kevés olívaolajat is keverek bele. Nyitott szeletet vágok a karajból, majd bepácolom szójaszósszal, és belül megcsorgatom egy kevés mézzel. Belefektetem a görögszénamaggal ízesített sajtot. Ráhajtom a hús másik felét. Baconba beletekerem, hogy ne nyíljon sütés közben. Serpenyőben lassan megsütöm.
Nézd meg a teljes adást:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.