Luke Owen Smith csokoládé-szakértő szerint sokan a boltból hazatérve azonnal a hűtőszekrénybe rakják a csokoládét. Ez hatalmas hiba, hiszen így nem szabadulnak fel azok az ízek és aromák, amelyekért egyébként fizettünk.
Szerinte a nagyon hideg legalább annyira megzavarja a csokoládét, mint az extrém meleg. Legjobb, ha sötét szekrényben tároljuk, ahol 10 és 20 fok között van a hőmérséklet, a legideálisabb, ha 15. Azt mondja, hogy csak akkor szabad hűtőszekrényben tárolni, ha az otthoni hőmérséklet eléri a 28 fokot, ami már igazán képes megolvasztani a csokoládét – írja a The Sun.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.