„Ez már csak azért is könnyen betartható, mert ott van mellette minden más olyan étel, ami természetes módon előforduló cukrot tartalmaz, mint például a gyümölcsök vagy a tejtermékek" – idézi a magazint a Cosmo.hu. A dietetikus arról is beszélt, milyen előnyökkel jár a cukor csökkentése.
1. Ha nem tömjük magunkat hozzáadott cukorral, pár nap alatt elmúlik a sóvárgásunk, és már egyáltalán nem kívánjuk az édeset.
2. Stabil lesz vércukorszint, nem lesz kajakóma, evés utáni szédülés és álmosság.
3. A vércukorszint rendbetételével együtt a hangulatingadozások is csökkenni fognak.
4. Sokkal intenzívebben érezzük a természetes ízeket, így egy adag gyümölcs is kielégíti az édességigényünket.
5. Egészségesebb marad a szívünk, kisebb az esélye a magas koleszterinszintnek és az ingadozó vérnyomásnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.