A rántotta elkészítése nem bonyolult feladat, de a variációk száma végtelen. Ehetjük magában, készíthetjük paradicsomosan, hagymásan, gombásan. Egy dolgot azonban biztosan nem szoktunk belerakni, ez pedig a citromlé. Pedig nemcsak az ízét, de az állagát is feldobja.
Nem kell sok, elég pár csepp, maximum egy kávéskanálnyi ahhoz, hogy a tojásban lévő fehérjékkel kémiai reakcióba lépjen a citrom. Így sokkal könnyedebb, légiesebb rántottát kapunk. Arra kell figyelnünk, hogy közvetlenül sütés előtt keverjük a tojáshoz a citromlevet - írja a Ripost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.