A séf piskótasütés közben szemléltette a hűtőben tárolt, és a nem hűtőben tárolt tojás közti különbséget. Azt is elmondta, hogy a tojás minősége a kulcs a megfelelő állagú piskóta elkészítéséhez - írja a Daily Star.
James Martin szerint, ha a tojást huzamosabb ideig tároljuk hűtőben, az összes ott található étel szagát magába szívja, ami rosszul jön, ha később fel szeretnénk használni. Ezért azt javasolja, hogy ha nem szeretnénk így járni, előnyösebb száraz, hűvös helyen tárolni a tojásokat.
Itt pedig egy pofonegyszerű módszert láthatunk, amivel villámgyorsan újra tisztává és illatossá varázsolhatjuk a mikrónkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.