A szakértők arra jutottak, hogy a szalmonellajárványt a belga gyár rossz minőségű vajteje okozhatta. A romlott tej feldolgozása két termékben is tetten érhető volt: a csokitojásoknál és a praliné csokiknál is - írja a standard.co.uk.
"Ez a járvány gyorsan terjed, és a bejelentett esetek közül eddig a gyermekek voltak a legveszélyeztetettebbek a súlyos fertőzés szempontjából" – olvasható az európai járványügyi hivatal jelentésében.
Miután kiderült, hogy a szalmonellás csokoládéból Magyarországon is került forgalomba, a NÉBIH kiadott egy listát azokról a termékekről, melyeket bátran bárki megvásárolhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.