A jó rántott hús bundája ropogós, a hús a prézli alatt szaftos és puha, mint a vaj. A Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz idén is felkutatta azokat az éttermeket, ahol bundába zárták a húsokat, íme a lista:
1. MoszkvaTér Bisztró (KIJEVI CSIRKEMELL)
2. Anyukám Mondta
3. Buja Disznó(K)
4. Déryné
5. Hableány
6. Kistücsök Room&Food
7. Kollázs Brasserie&Bar
8. Rosenstein Vendéglő
9. Sauska 48
10. Spago by Wolfgang Puck
+1 STAND25 (Cordon Bleu)
Otthon is elkészítheted a tökéletes rántott húst, van egy szuper receptünk, megbolondított panírral: ITT olvashatod!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.