Heti horoszkóp 2024. június 10-16.: a közeledben csapkodnak a villámok

nő, ősz, erdő, horoszkóp
Shutterstock - Ironika
ezotéria asztrológia heti horoszkóp
A Bikák megvilágosodhatnak szó szerint és átvitt értelemben egyaránt, az Ikrek hete pedig derúsen indul, de jönni fognak a felhők... Íme a heti horoszkóp.

Az Oroszlánoknak felkavaró álmuk lehet, így akar üzenni a tudatalattijuk, a Nyilasok pedig egész héten azt tapasztalhatják, hogy a közelükben csapkodnak a villámok. Íme a heti horoszkóp.

Zodiac,Signs,In,Big,Horoscope,Circle,In,Bright,Background, heti horoszkóp
Heti horoszkóp: ezt tartogatják számodra a csillagok
Forrás: Shutterstock

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Az iskolások egyre türelmetlenebbek, mert várják a vakációt. Meglepő módon te nem kapkodsz, nem sietsz. Köszönheted ezt bolygódnak, a Marsnak, amely már a Bikában jár, és higgadtságot ad neked. Igaz, kedden úgy érezheted, valaki vagy valami sürgetni akar, de ez sem billent ki. Pénteken figyelj, mert fontos infók jönnek. A hétvégéd szóljon a szerelem megtartásáról vagy megtalálásáról!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ennek a hétnek az egyetlen kritikus napja a kedd. Ekkor minden türelmedre szükséged lesz, ha nem akarsz összetűzésbe keveredni. Szerdán megvilágosodhatsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. A felismerés birtokában biztos, hogy látod a megoldást. Ezt még nem kell megosztanod a többiekkel. Jó lenne, ha a hétvégén kiszellőztetnéd a fejedet. A bolygók éppen ebben segítenek…

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Derűsen indul a heted, de szerdától jönnek a felhők, és borús lehet a kedved. Sajnos kellemetlen nézeteltéréseket szimbolizálnak az égi folyamatok. Bölcsen tennéd, ha nem vennél semmit sem személyes sértésnek. Hidd el, senki sem akar veled kiszúrni, de olykor rosszul jön ki a lépés. Pénteken és szombaton olyan kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek a tisztázást támogatják.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Kívülállóként nézheted, hogy kik és mi minden miatt képesek összeveszni, egymásnak feszülni. Tudnod kell, az égi folyamatok szerint minden konfliktusból könnyen kimaradhatsz. Ehhez csupán arra van szükséged, hogy tedd fel a kérdést magadnak! „Van erre hatásom?” Többnyire az lesz a válasz, hogy nem. Ebben az esetben maradj passzív! Hétvégén az otthonodat rakd rendbe! Jobban leszel tőle… - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Három csillagjegy, akiknek sorsa az örök magány lehet

Az asztrológia szerint bizonyos csillagjegyek különösen hajlamosak arra, hogy nehézségekkel szembesüljenek a párkapcsolatokban. Három csillagjegy képviselői azonban gyakran saját személyiségjegyeik miatt kerülnek olyan helyzetbe, hogy az örök magány fenyegeti őket.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.