Csillagjegyed elárulja, hogyan változik meg a viselkedésed, amikor szerelmes leszel

Napi horoszkóp, nyugalom, természet, pillangó
Shutterstock -
csillagjegy viselkedés horoszkóp szerelem
Amikor szerelembe esünk, mindannyian megváltozunk, a környezetünk talán meg is jegyzi. Szokatlan dolgokat teszünk, másképp viselkedünk. Csillagjegyed megmutatja, milyen furcsa magatartást tapasztalhat rajtad a környezeted, amikor szerelmes vagy.

Beleszeretni valakibe csodás érzés, ugyanakkor aggasztó is lehet. Vonzódsz valakihez, de megpróbálod leplezni, igyekszel úgy csinálni, mintha nem érdekelne, de miközben te azt hiszed, senkinek fel sem tűnik, mit érzel, a környezetedben mindenkinek nyilvánvaló, hogy gyengéd érzelmeket táplálsz, és az is, ki iránt. Hogyan árul el a tested anélkül, hogy tudnál róla? A csillagjegyed megmutatja, miben változik a viselkedésed, amikor szerelembe esel.

szerelmi horoszkóp, csillagjegy
Csillagjegyed megmutatja, hogyan buktat le a testeszéded, ha szerelmes vagy
Forrás: Shutterstock

Így viselkednek a csillagjegyek, amikor beleszeretnek valakibe

Lássuk, az első 6 csillagjegy mit tesz, ami miatt a vak is látja, hogy szerelmes!

Kos

Amikor a Kos belezúg valakibe, hiszi, hogy az izgalmát kordában tudja tartani, félreteszi az aggodalmait, és a tettek mezejére lép. Néha bejön a letámadás, máskor nem. Jó hír, hogy ha a Kos szerelme viszonzatlan, azt rögtön megérzi, és nem pazarol energiát arra, hogy olyan szekér után fusson, amelyik nem veszi fel. Általában azonban az a jellemző, hogy az érdeklődés kölcsönös, hiszen a Kos lelkesedése és magabiztossága rendkívül vonzó.

Bika

Ha a Bika beleszeret valakibe, lezár, visszahúzódik, inkább nem szól egy szót sem, minthogy olyasmit mondjon, amit utólag meg kéne bánnia. Mindenki érzi, hogy van valami, de senki nem tud konkrétumot, ahogy azt sem, ki lehet a vonzalma tárgya. Nagyon jól fejlett érzékkel kell rendelkezni a kiszemeltjének, ha még azelőtt tudni szeretné, hogy érte rajong, mielőtt el is múlik a fellángolás. Éppen ezért a Bika szerelme pontosan ott végződik, ahol elkezdődött: a fejében. 

Ikrek

A kettősség jellemzi a csillagjegyet a szerelemben is. Ha fellángol valaki iránt, próbál hideg és távolságtartó lenni, ami már önmagában is árulkodó jel, de nem ez a probléma. A beszélgetés, ismerkedés  során, humorral, az intellektusa megcsillogtatásával eljuthatna oda, hogy vágyai netovábbja is hasonló érzelmeket tápláljon iránta, de a másik énje nem bír magával, kitör és rátelepszik áldozatára. Pedig némi visszafogottsággal és önuralommal egy melegszívű, megnyerő ember képét mutathatná, amilyen valójában. 

Rák

A Rák meggyőzi magát arról, hogy reménytelen az ügy, és esélyt sem ad a szerelemnek, hogy aztán pesszimista miatt ostorozza magát. A csillagjegy szülötte sokat szenvedett a múltban, ezért nem akarja kitenni magát egy újabb csalódásnak, hiszen az, hogy kölcsönös a vonzalom, még nem jelenti azt, hogy szerelme mellett biztonságban lenne a szíve. Hiába biztatják a barátok, a család, a Rák nem lép, hanem továbblép.

Oroszlán

Amikor az Oroszlán úgy érzi, beleszeretett valakibe, egy percet sem vár, hogy biztos lehessen magában és az érzéseiben, azonnal flörtölő üzemmódba kapcsol. Ha akarja, ha nem, a vak is látja, hogy érez valamit, és azt is, ki iránt. Vonzó személyiségének és a viselkedésének nehéz ellenállni, amiatt nem kell aggódnia, hogy kudarcot vall. Nem is teszi, akkor érzi jól magát, ha mozgalmas az érzelmi élete.

Szűz

Ha a Szűz szerelmes lesz, elkezdi az információ-gyűjtést. Mindent megtud kiszemeltjéről, és tervet készít, hogyan maradjon nyugodt és normális, miközben lenyűgözi a másikat. A közös barátoktól kérdezősködés nyilvánvalóvá teszi, hogy mit érez, de nem tud mit tenni, személyiségéből fakad, hogy mint minden problémát, tudással és logikával akar megoldani. Biztos benne, hogy megtalálja a megoldást arra, hogy vágyai netovábbja viszontszeresse őt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.