Napi horoszkóp 2024. július 21.: a telihold minden jegyre hatással lesz

asztrológia telihold napi horoszkóp
A Bak telihold leginkább a jegy szülötteit teszi érzékenyebbé, de a Rákok is kényes helyzetbe keveredhetnek. Napi horoszkóp következik.

A Szűz mondja el mi bántja, a Bak a jegyében járó telihold miatt hangulatingadozásokat élhet át. A Bika új kalandokra vágyik, az Ikreket a Mars teszi harciassá. Napi horoszkóp következik minden jegynek. 

Napi horoszkóp 2024. július 21.: a telihold minden jegyre hatással lesz
Napi horoszkóp 2024. július 21.: a telihold minden jegyre hatással lesz
Forrás: Thinkstock

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai telihold pontot tesz egy régóta húzódó ügy végére. Most egy új periódus veszi kezdetét, amikor nagyon jó ötleteid lesznek, amiket a gyakorlatba is át tudsz ültetni. A Mars az Ikrekben jár, és friss energiákat jelez.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lehet, hogy már motoszkál benned egy érzés, hogy ideje lenne valami újat, érdekeset kipróbálnod, új kalandokat keresned. Ma lehetőséged lesz rá, bármilyen értelemben, akár szellemileg, akár a szerelemben.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Mars már a jegyedben jár, és megadja neked a szükséges lendületet, határozottságot. Valaki talán kéretlenül bele akar szólni a dolgaidba. Hallgasd meg az illetőt, bólogass, azután tegyél mindent úgy, ahogyan neked tetszik. Most teljesen jól látod, merre kell lépned.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Telihold napján kényes helyzetbe keveredhetsz. Ez lehet egy olyan szituáció, ahol különböző emberek, különböző érdekei mentén zajlanak a dolgok, talán nem is egyértelmű módon. Ez persze téged felbosszant, de nem valószínű, hogy tehetsz ellene. Jobb, ha elengeded!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma minta valaki direkt provokálna! Olyasmit mond neked, vagy olyat tesz, amire te alapból feszülten reagálnál, de számodra legyen fontosabb most, hogy megfelelően kommunikálj, és ne hibáztathasd magad utólag. Nem érdemes csípőből reagálni!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap mondd ki az érzéseidet, gondolataidat! Főleg, ha valami bánt, vagy nyomaszt és könnyítenél magadon, ne hallgasd el a problémát. Beszélj ma róla egy bizalmasodnak és kérdezd meg, neki mi a véleménye. Meglátod, hogy megkönnyebbülés lesz hallgatni a válaszokat.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.