Ez történik, ha két Szűz csillagjegy randizik egymással

csillagjegyek szűz jegy párkapcsolat Szűz csillagjegy
Azt gondolnánk, egy Szűzhöz biztosan egy másik Szűz illik a legjobban, ám ez nem minden esetben van így. A kezdeti szikra tüzet csinál, de az nem ég mindig sokáig.

A Szűz csillagjegy a föld jegyek közé tartozik, és jellemzője a precizitás, az analitikus gondolkodás és a gyakorlatias hozzáállás. A Szűz intelligens, szorgalmas, érzékeny jegy.  Rendkívül tudatosak a legapróbb részletekben is, és ha valami nem felel meg az elvárásaiknak, azt egyértelműen jelezni fogják. Amikor két Szűz találkozik, a kapcsolaton belüli harmónia és a kölcsönös megértés a csillagok állásának köszönhető. A Szűz és Szűz kapcsolatának különlegessége az, hogy mindkét fél egyaránt értékeli a részleteket és a rendszert. Ezáltal rendkívül jól tudnak együtt működni, hiszen mindkettőjük számára fontos a megbízhatóság és a stabilitás. Bár a kezdeti szikra forró, és tökéletes lehet az összhang, nem minden Szűz pár képes hosszú távon is együttműködni.

Szűz csillagjegy
Szűz csillagjegy kapcsolata egy másik Szűz jegyűvel nem mindig zökkenőmentes
Forrás: Shutterstock/Kaspars Grinvalds

Milyen a Szűz és Szűz csillagjegy kapcsolata?

Általában két azonos csillagjegyű ember remek párt alkot. A Szűz-Szűz párok esetében azonban kettős perfekcionista vonásaik és sajátos természetük néha küzdelmessé teheti kapcsolatukat. Ha azonban a kommunikációra és a kompromisszumokra tudnak összpontosítani, ez hihetetlenül kifizetődő lehet mindkét fél számára. 

A Szűz és a Szűz jegy tehát jól kijöhetnek egymással, hiszen valószínűleg közös az érdeklődési körük, a humorérzékük, a munkamoráljuk és az értékrendjük. Szinte olyan, mintha egy személy lennének. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden Szűz/Szűz kapcsolat zökkenőmentes. A Szűz arról ismert, hogy nagyon különleges és nagyon kritikus. Még ha két Szűznek nagyon hasonlóak is az érdeklődési körei, rendkívül törődnek az apró részletekkel, és összeütközésbe kerülhetnek, ha nem értenek egyet. Mivel mindketten hajlamosak a részletekben elveszni, ez okozhat konfliktusokat, ha nem sikerül időben megoldaniuk a problémákat. Két Szűz együttélése gyakran hozhat magával olyan kihívásokat, mint a túlzott kritikusság és a perfekcionizmus.

A Szűz perfekcionista természete kétféleképpen alakulhat egy romantikus kapcsolatban. Vagy mindketten arra koncentrálnak, hogy a lehető legjobban alakítsák kapcsolatukat, vagy egymásra fordíthatják kritikus tekintetüket, hagyva, hogy nehezteljenek jelentéktelen apróságokon. 

 Ezért a kölcsönös tisztelet lehet harmonikus együttélésüknek alapja, hogy kapcsolatuk folyamatosan fejlődjön és erősödjön.

A Szűz jegy kihívásai

Mint minden csillagjegy, a Szűznek is megvannak a maga árnyoldalai. Senki sem lehet például olyan kemény önmagával szemben, mint egy Szűz. E jegyek szülöttei gyakran túlzottan kritikusak saját teljesítményükkel, és rendkívüli szigorral ítélik meg önmagukat. A Szűz munkabírása egyszerre lehet áldás és átok: mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden a lehető legjobb legyen. Viszont ezáltal egy Szűz/Szűz páros esetén különösen erős lehet a munka területén való együttműködésük, hiszen a Szüzeknek fontos a szorgalom és a kitartás. 

Szűz csillagjegy és a házasság

Egy házasságban vagy más hosszú távú, elkötelezett kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy egyik vagy másik ponton egymás idegeire menjetek. Ez különösen igaz a Szűz/Szűz párokra. Azonban ez nem azt jelenti, hogy egy házasság kudarcra van ítélve! Ez csak azt jelenti, hogy:

rendkívül fontos, hogy egy Szűz/Szűz pár megtanuljon közvetlenül és őszintén kommunikálni, szakítson időt a romantikára, és adjanak teret egymásnak, amikor arra szükségük van. A Szűz és Szűz kapcsolat kulcsa az, hogy képesek legyenek a saját tökéletesség iránti igényüket egyensúlyba hozni a kapcsolat igényeivel.

 Ha sikerül elkerülniük a kritikát és a túlzott önértékelést, akkor egy olyan stabil és támogató kapcsolatot építhetnek ki, amely mindkettőjük számára előnyös lehet.

Szűz csillagjegyű hírességek: Beyoncé, Zendaya, Sofia Richie, Harry herceg, Keanu Reeves, Salma Hayek, Blake Lively, Nick Jonas, Chris Pine, Niall Horan, Melissa McCarthy

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.