3 csillagjegy szülöttei, akik októberben váratlanul pénzhez jutnak

asztrológia pénz szerencse
Az október az asztrológia szerint az átalakulás időszaka. Nem csupán a természet változik meg, hanem sokan érezhetik, hogy életük új irányt vesz. Néhány csillagjegy különösen szerencsés lesz ebben a hónapban, ugyanis váratlan forrásokból pénzhez juthatnak. Lássuk, mely 3 csillagjegy élvezheti a sors kegyeit, és honnan érkezik ez a nem várt anyagi támogatás számukra.

Bár nem számítanak rá, van 3 csillagjegy, akik októberben nagyon szerencsésnek érezhetik magukat. Olyan helyről jutnak pénzhez, amire aémukban sem gondoltak volna. 

3 csillagjegy, akik októberben váratlanul pénzhez jutnak
3 csillagjegy, akik októberben váratlanul pénzhez jutnak
Forrás: Shutterstock

3 csillagjegy, akiket hatalmas anyagi meglepetés ér

Rák (június 22. – július 22.)

A Rákok számára október anyagi fellendülést tartogat: ez elsősorban elfeledett örökség vagy régi befektetés révén érkezhet. Lehet, hogy egy távoli rokon után örökölnek kisebb-nagyobb összeget, vagy egy évekkel ezelőtti befektetés hozza meg végre a gyümölcsét. Ez lehetővé teszi, hogy a jegy szülöttei kicsit fellélegezzenek és stabilabb anyagi háttérrel induljanak neki az év hátralévő részének. Ha a Rák azon gondolkodott, hogy munkahelyet vált, most itt az idő arra is, ugyanis a pénz, amelyhez most hozzájut, lehetőséget nyújt arra, hogy nyugodtan keresgéljen. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok között leszek, akik új ajánlatot vagy megbízást kaphatnak, ami jókora anyagi juttatással járhat. Akik pedig korábban belevágtak egy vállalkozásba vagy befektették pénzüket, az most bőségesen megtérül... Ha okosan gondolkodnak, a nem várt összeget újra befektetik, de arra is van lehetőség, hogy a pénz egy részéből egy kicsit lazítsanak. 

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok híresek szorgalmukról és kitartásukról, és gyakran hosszú távon gondolkodnak, amikor pénzügyekről van szó. Az október viszont olyan pénzügyi lehetőséget tartogat nekik, amely inkább a szerencse, semmint a tervezés eredménye lesz. A legvalószínűbb, hogy a Bakok október folyamán nyereményjáték vagy sorsolás révén jutnak pénzhez, ami igencsak meglepheti őket, hiszen általában nem szoktak bízni a véletlenben és nagyon ritkán reszkíroznak. Ezen kívül a Bakok egy barát vagy ismerős révén is anyagi támogatáshoz juthatnak. Lehet, hogy régi kölcsönt kapnak vissza vagy valaki megajándékozza őket. Az októberi szerencséjük arra ösztönözheti a Bakokat, hogy kicsit lazítsanak a szigorú pénzügyi tervükön, és élvezzék a sors adta lehetőséget. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.