3 csillagjegy, aki karácsonyig teljes stílusváltáson megy keresztül

csillagjegy változás
Vannak, akik szinte évek alatt sem változnak semmit, mások pár hónap alatt gyökeresen átalakulnak. Most 3 csillagjegy képviselői biztosan az utóbbiakhoz tartoznak, ami nemcsak külső megjelenésükben, hanem belső világukban is tükröződik. A stílusváltás segít nekik, hogy jobban kifejezzék önmagukat, és még magabiztosabbak legyenek az új évben.

Ahogy beköszöntenek a hűvösebb napok, sokan nem csupán a nyári ruháikat teszik félre, de a stílusukon is változtatnak. 3 csillagjegy még az idén teljes stílusváltáson esik át, és a legtöbbüknek ez jól is áll majd. 

Stílusváltás: három csillagjegy teljesen átalakul
Stílusváltás: három csillagjegy teljesen átalakul
Forrás: Shutterstock

Stílusváltás karácsonyig 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Milyen volt? Az Oroszlán mindig is szerette, ha figyelnek rá, és ez nem is változik soha: ő egyszerűen ilyen. Stílusa eddig merész, vibráló és extravagáns volt, olyan ruhákat választott, amelyekben királyi megjelenésük volt. Mindig a középpontban volt, szeretett színekkel és feltűnő mintákkal játszani, miközben örömmel figyelte, hogy mindenki megfordul utána.

Milyen lesz? Karácsonyra az Oroszlán stílusa finomodik és valamennyire egyszerűbbé válik. Persze mindig szereti a luxust, de most inkább a letisztult, elegáns megjelenésre helyezi a hangsúlyt. Színei visszafogottabbak lesznek, az arany és a mélybordó árnyalatok váltják fel ruhatárában a harsány színeket, és a minőségi, időtálló darabok kerülnek előtérbe. A stílusváltás nem csupán a külső megjelenését érinti, az Oroszlán belül is éretté válik. Nem feltétlenül igényli majd, hogy rajongjanak érte, ám azt jó néven veszi, ha érdemeit elismerik. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Milyen volt? A Mérleg mindig is kifinomult stílusérzékkel rendelkezett. Harmóniára és egyensúlyra törekszik, ami a ruhatárában is megmutatkozik. Szereti az elegáns, nőies szabásokat, a pasztell árnyalatokat és az egyszerű, de stílusos kiegészítőket. A Mérleg sosem túl hivalkodó, de mindig jól összerakott a szettje. 

Milyen lesz? A karácsony közeledtével a Mérleg most merészebb oldalát fedezi fel. Az addigi visszafogottságot felváltja valami játékosabb, vakmerőbb stílus. Új árnyalatokkal kísérletezik, mint például a mély zöld, a királykék vagy az ezüst. Ruháiban megjelenik egy csipetnyi extravagancia, amitől még inkább vonzza majd a figyelmet. Kiegészítői is nagyobb hangsúlyt kapnak, de ezentúl sem lesz rajta semmi "túl sok". Ez a stílusváltás tükrözi azt az új energiát, amit a Mérleg a kapcsolataiban és életében is keres.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Milyen volt? A Skorpiók stílusa sötét, titokzatos és kissé drámai. Szeretik a fekete és mélyvörös árnyalatokat, a bőrből és bársonyból készült ruhákat, amelyek rejtélyességüket hangsúlyozták. Stílusuk mindent elárult arról, hogy erős, független emberek, akik nem félnek megmutatni személyiségük intenzív oldalát sem. 

Milyen lesz? Karácsonyra a Skorpió átalakulása a stílusában is érezhető lesz. Bár megtartja a sötétebb árnyalatokat, de most a játékosabb irányba mozdul el. Egyre több világosabb színt – például ezüstöt és fehéret – csempész be ruhatárába, miközben a minimalista stílus felé fordul. A hangsúly most inkább az apró részletekre kerül. Ez az átalakulás a belső változásaival is összhangban lesz, mivel az év végére a Skorpiók új erőre kapnak, és készek lesznek megmutatni igazi énjüket. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.