Hazug csillagjegyek? Csak rosszul kommunikálnak

Az introvertáltak hajlamosak kevesebb, de mélyebb kapcsolatokat kialakítani. Nem érdeklik őket a felszínes beszélgetések vagy a nagy társasági események.
Shutterstock - Medvid.com
asztrológia csillagjegy hazugság
Az asztrológia szerint bizonyos csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy mások hazugnak gondolják őket, ám valójában csak rosszul kommunikálnak.

Gyakran előfordul, hogy valaki nem tűnik őszintének, pedig valóban csak nehezen találja meg a megfelelő szavakat. Vannak, akik gyakran esnek ebbe a csapdába: hazug csillagjegyeknek véljük őket, de tulajdonképpen csak félreértés áldozatai. 

Hazug csillagjegyek? Csak rosszul kommunikálnak és ezért félreértés áldozatai
Hazug csillagjegyek? Csak rosszul kommunikálnak és ezért félreértés áldozatai
Forrás: Shutterstock

Hazug csillagjegyek: így ismerik őket, de csak kaotikus a kommunikációjuk 

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei híresek változékony természetükről, beszédesek és szellemesek. Bár ezzel általában lenyűgözik a beszélgetőpartnerüket, néha túl gyorsan váltanak egyik témáról a másikra, így akár ellentmondásba is keveredhetnek magukkal. Ez a gyors, impulzív kommunikáció könnyen félreértéshez vezethet, így sokszor úgy tűnhet, mintha nem lenne igaz, amit mondanak.

Miért tűnhetnek hazugnak?

Az Ikrek valóban nem akarnak szándékosan hazudni, egyszerűen csak túl sok gondolatuk van egyszerre, és nem mindig tudják pontosan átadni azt, amit mondani szeretnének. Hajlamosak gyorsan közölni a véleményüket, ami gyakran változik is, így azt az érzést kelthetik, hogy nem mondanak igazat. Ha azonban valaki veszi a fáradságot, hogy meghallgassa őket, rájöhet, hogy az Ikrek nem hazugok, csak szétszórtak.

Halak

A Halak érzékenyek és sérülékenyek. Gyakran álmodozók, empatikusak, és intuitívak. Ez az érzelmi azonosulás azonban gyakran ahhoz vezet, hogy a kommunikációjukat az együttérzés irányítja, és hajlamosak azt mondani, amit a másik hallani akar. 

Miért tűnhetnek hazugnak? 

A Halak gyakran hajlamosak a valóság és az álomvilág határain mozogni, ezért nehéz lehet őket teljesen megérteni. Nem szándékosan vezetik félre a beszélgetőpartnereiket, de mivel sokszor a saját fantáziavilágukban élnek, előfordulhat, hogy a mondandójuk is a félig-meddig a képzelet szüleménye, ám maguk is hisznek benne. 

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei egyensúlyra és a békés kapcsolatokra törekszenek. Az egyik legnagyobb vágyuk, hogy elkerüljék a konfliktusokat, és minden helyzetben megtalálják a középutat. Ez az alkalmazkodóképességük és diplomáciai érzékük azonban néha zavaros kommunikációhoz vezethet, amit mások félrehetnek.

Miért tűnhetnek hazugnak?

A Mérlegek gyakran mindenkinek meg akarnak felelni. Ennek következtében néha olyan dolgokat mondanak, amik nem feltétlenül tükrözik a saját véleményüket, ami őszintétlennek láttatja őket. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.