Heti szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 21-27.: hullámzó érzelmekre számíthatunk

asztrológia szerelmi horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
A Nap, a Merkúr és a Vénusz is jegyet vált a következő napokban, ami jó hatással lehet a párokra és egyedülállókra is, de lesz, aki komoly félreértés áldozata lesz. Heti szerelmi horoszkóp következik.

A Szűzeknek kevés jót ígérnek a csillagok, a Bikának szuper időszaka lesz, az Oroszlánnak egy kis pihenésre van szüksége. Heti szerelmi horoszkóp következik minden jegynek. 

Heti szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 21-27.: hullámző érzelmekre számíthatunk
Heti szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 21-27.: hullámző érzelmekre számíthatunk
Forrás: Shutterstock

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Hétvégén és a hét során is érezheted magad ügyetlennek. Az a benyomásod, hogy a párod jobb nálad. Persze, lehetséges, hogy van, amiben ő, de másban meg te vagy jobb. Ettől még nem kellene szapulnod magadat. Koncentrálj inkább arra, hogy milyen klasszul kiegészítitek egymást! Két területre kell ügyelned a héten: a kiadások és a közlekedés. Legyél óvatos!

Szingli Kos

Megint azzal szembesülsz, hogy mások jobbak, ügyesebbek nálad. Ettől az önbizalmad mélyrepülésbe kerülhet. Ugye, tudod, hogy semmi értelme szapulni önmagadat? Koncentrálj inkább arra, amiben kitűnsz! Ez tesz vonzóvá téged. Két területre különösen ügyelned kell a héten: a kiadások és a közlekedés. Legyél óvatos mindig mindenhol! És közben szeresd magad kicsit jobban!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Szombaton, vasárnap, kedden és csütörtökön is lesznek szuper fényszögek. Ezek olyanok, mint este az utcai lámpák fénykörei: egyiktől a másikig kell kibírnod. A szerelmed megijedhet a hullámzó hangulatodtól. Lebénul, mert nem tudja eldönteni, mivel segít: ha hallgat, vagy ha megszólal. Segíts neki, és ne hagyd, hogy őrlődjön!

Szingli Bika

Meglehetősen hullámzó lesz a kedved hétvégén és a hét folyamán is. Szombaton, vasárnap, kedden és csütörtökön is lesznek szuper fényszögek. Ezek olyanok, mint este az utcai lámpák fénykörei: egyiktől a másikig kell kibírnod. Sokan képtelenek követni, sőt meg is ijedhetnek tőled. Ha ismerkedsz, rejtsd el az érzelmi hullámzást, máskülönben gyorsan lelép a másik!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek 

Bár jó hatással lesz rád, hogy vasárnap a Nap belép a Mérlegbe, a szombat, a hétfő, a kedd és a szerda mégsem alkalmasak a kedveseddel tisztázó beszélgetésekre. Sőt lehetnek egymásnak feszülések. Vizsgáld meg, ezek a nézeteltérések vajon miből adódnak! Lehet, hogy mindketten ahhoz ragaszkodtok, hogy nektek van igazatok…

Szingli Ikrek

Nagyszerű a számodra, hogy vasárnap a Nap belép a Mérlegbe. Sajnos ettől még lesznek feszült napjaid: szombat, hétfő, kedd, szerda. Ha lehet, ezeken a napokon ne ismerkedj. Vagy ha mégis, kalkuláld be, hogy valami félreértés adódhat! Különösen egy kapcsolat kezdeti szakaszában könnyű félreérteni egymást. A bolygók nem túl kedvesek most veled…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A párod nem dicsérhet folyamatosan. Az érzékenységeddel együtt szeret, akkor is, ha ezt nem mondogatja napi 24 órán keresztül. Lesznek olyan fényszögek, amelyek sértődést jeleznek vasárnap és pénteken, viszont közben kedden, szerdán és csütörtökön neked kedveznek az égi folyamatok. Ha nem akarod elveszíteni a párodat, ne duzzogj!

Szingli Rák

Neked a dicséretre olyan nagy a szükséged, mint másoknak a napsütésre. Aki szeret, az az érzékenységeddel együtt szeret, akkor is, ha ezt nem mondogatja napi 24 órán keresztül. Lesznek olyan fényszögek, amik sértődést jeleznek vasárnap és pénteken, miközben kedden, szerdán és csütörtökön neked kedveznek az égi folyamatok. Szóval nincs világvége…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Ingatlan ügyek, költözés, felújítás gondolata foglalkoztat már a hétvégén, de hétfőtől még intenzívebben. Kérdés, a szerelmed benne van-e? Legyél óvatos, és ne sürgesd, ne erőltesd rá a saját ötletedet! A bolygók azt javasolják, elég, ha most bedobod az ötletedet, és ráérsz az egyetértést kivárni. Nem hajt a tatár….

Szingli Oroszlán

Hétvégén kikapcsolódásra van szükséged, ha nem akarsz lebetegedni. A kikapcsolódás lehet bármi, ami eltereli gondolataidat a munkáról. Lehet ez lakásfelújítás vagy átrendezés. Ha nem leszel készen, akkor a héten folytathatod. Az égi folyamatok szerint teljesen felvillanyoz az újdonság. Szeretnéd megmutatni valakinek. De fontold meg, kit engedsz az otthonodba, az életedbe!

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Vigyázz a törékeny békére, mert a szombat hajnali Nap-Neptunusz szembenállás olyan félreértést szimbolizál, amiből komoly sértődés alakulhat ki. Ha nem akarsz szakítani, akkor ne feledd, hogy két füled van: egyiken be, a másikon ki. Ha reagálsz, annak biztosan nem lesz jó vége. Egy szerdai Merkúr-Neptunusz szembenállás szerint még nem vagytok túl a vitán…

Szingli Szűz

Úgy tűnik, siker helyett félreértést tartogat neked a hétvége és a hét is. Sajnos semmi jót nem ígér a szombat hajnali Nap-Neptunusz szembenállás és a szerdai Merkúr-Neptunusz szembenállás sem. Ezek olyan eseményeket szimbolizálnak, amiből komoly sértődés alakulhat ki. Ha nem akarsz vitázni, akkor ne feledd, hogy két füled van: egyiken be, a másikon ki...

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.