Heti szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 28-október 4.: Nem megoldás, ha csendben szenvedsz

asztrológia szerelem heti szerelmi horoszkóp
Az egyedülállókat és a kapcsolatban élőket is támogatják most a bolygók. Szerelmes órák, izgalmas ismerkedések várhatóak, ha elmondod, mit is szeretnél. Heti szerelmi horoszkóp következik.

Bolondozás, sok-sok nevetés és szerelmes pillanatok várnak a kapcsolatban élőkre, a szingliknek pedig most segítenek a bolygók megtalálniuk a szerelmet. Heti szerelmi horoszkóp következik minden jegynek. 

Heti szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 28-október 4.
Heti szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 28-október 4.
Forrás: Shutterstock

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hétvégi bolondozás után óriási kontraszt lesz, hogy a héten szíved szerint többször szemrehányást tennél a párodnak, mert téged nem kérdez meg a döntéseiről. A hétfői Nap-Merkúr, a szerdai Nap-Hold és a csütörtöki Hold-Merkúr együttállás szerint most jobb, ha engeded, hogy ő döntsön, irányítson és domináljon. Ne félj, nem nyom el téged!

Szingli Kos

Szeptember utolsó hétvégéje tökéletes egy kis tréfára, játékra. Ki ne hagyd az adódó lehetőséget! Hétfőtől nagyot fordul veled a világ, ugyanis az égi folyamatok szerint duzzogni fogsz. A hétfői Nap-Merkúr, a szerdai Nap-Hold és a csütörtöki Hold-Merkúr együttállás szerint úgy érzed, téged nem kérdez meg senki. Vedd észre, ha így is történik, nem sérülnek az érdekeid!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

 A Bikában járó Uránusz nem engedi, hogy ülj a babérjaidon. Hétvégén a családodat és az otthonodat akarod rendezni, míg a hét során a munkádban kell/kellene megújulnod. A szerelmed aggódik érted, mert nem biztos benne, hogy bírni fogod ezt a tempót. Igazat kell adnod neki, és be kell iktatnod lazulós estéket, szabad félnapokat.

Szingli Bika

Az Uránusz még mindig a Bikában jár, és magas fordulatszámot diktál. Hétvégén a családodat és az otthonodat akarod rendbe szedni, majd a hét során a munkádban kell/kellene megújulnod. Kérdés, mikor lazítasz? Mikor kávézol, vacsorázol egy új emberrel? Mikor emeled fel a fejedet és nézel körbe? Nincs mese: be kell iktatnod lazulós estéket és félnapokat.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Mindenképpen csináljatok vidám programot a hétvégére! A kötelességek hálója megfojtja a kapcsolatotokat, ha nem iktattok be valami bolondozást. Hétfőtől jó hír, hogy egymás után több kedvező bolygóegyüttállás ihletet és ötletet hoz neked. Ez a munkádra és a párkapcsolatodra is kedvezően hat. Végre tudsz szívből mosolyogni ismét.

Szingli Ikrek

Az Oroszlán Hold a hétvégén bolondozásra hív. Nem kell ahhoz szilveszter, farsang vagy esküvő, hogy bulizz egy jót. Hétfőtől nagyszerű hír, hogy egymás után több kedvező bolygóegyüttállás ihletet és ötletet hoz neked. Ez a munkádra és a párkeresési esélyeidre is kedvezően hat. A siker kulcsa a kommunikáció: beszélj, kérdezz, mesélj!

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Szeptember utolsó hétvégéje tökéletes arra, hogy egymást kényeztessétek. Mindegy, van-e valakinek születés- vagy névnapja, nem kell ürügy ehhez. Szerencsére a hét során sem akadályozza meg senki, hogy kedveskedjetek egymásnak. Ismeritek már a másikat annyira, hogy tudjátok, minek örülne. Az sem baj, ha súgtok egymásnak…

Szingli Rák

Itt az ideje, hogy gondolj magadra. Nem szólhat arról az életed, hogy folyton másoknak kedveskedsz, majd azt várod, hogy kitalálják, neked mire lenne szükséged. Nyisd ki a szádat, mondd ki, amit szeretnél! Hétfőtől szinte minden napra jut olyan bolygóegyüttállás, ami a kommunikációban támogat téged. De ügyelned kell arra, hogy a kéréseid ne hangozzon panasznak…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

A hétvégén és a hét során is sértődésre való hajlamot mutatnak a bolygók. Nem vagy érzékenyebb, mint máskor, csak most ki mered mutatni. Ám duzzogás helyett azt kéne meglátnod, hogy kritika ér-e, vagy csak nem kapsz elég dicséretet. A kedvesed tudja, számodra az elismerő szavak olyan fontosak, mint a levegő és a napfény.

Szingli Oroszlán

Haragszol a világra? Tudod ennek az okát? Sajnos a hétvégén és a hét során is sértődésre való hajlamot mutatnak a bolygók. Nem vagy érzékenyebb, mint máskor, csak most ki mered mutatni. Van, akinek így is tetszel. Na, ő a te embered. Ő tudja, hogy nem lehet folyton vigyorogni. Neked is lehetnek rossz napjaid, és persze a másiknak is...

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Nem muszáj az utolsó szeptemberi hétvégét együtt töltenetek. De ha együttlétre vágysz, szólj arról! Nem megoldás, ha csendben szenvedsz. A hét során a Mérlegben együtt álló bolygók segítenek a pontos megfogalmazásban. És nem mellékesen a pénzügyeidre is kedvezően hatnak. Nem baj, ha továbbra is elégedetlen vagy, mert ez egyfajta motiváció. Csak ne vidd túlzásba!

Szingli Szűz

Szép a szolgálatkészség, de ezen a hétvégén a saját igényeidet kellene előtérbe helyezned. Vagyis ne engedd ki az irányítást a kezedből! A hét során a Mérlegben együtt álló bolygók segítenek érthetően fogalmazni. És nem mellékesen a pénzügyeidre is kedvezően hatnak. Nem baj, ha továbbra is elégedetlen vagy, mert ez egyfajta motiváció. Csak ne vidd túlzásba! csillagjegy

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

 

csill

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.