Heti horoszkóp 2024. szeptember 23-29.: végre kicsit békésebb napok jönnek

ezotéria heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp
Jegyet vált a héten a Vénusz és a Merkúr bolygó is, ennek köszönhetően pedig kicsit mindenkivel könnyebb, egyszerűbb lesz egyezségre jutni. Heti horoszkóp következik.

A Vénusz kilép a Mérleg jegyéből, a Merkúr pedig pont ide lép be, ezek a bolygómozgások pedig a diplomáciai érzéket támogatják. Végre kicsit békésebb napok jönnek. Neket mit ígér a heti horoszkóp?

béke, ima, megbékélés, nő, természet, horoszkóp, múlt
Heti horoszkóp: végre békésebb napok jönnek
Forrás: Shutterstock

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Hétfőn a Vénusz jegyváltása arra figyelmeztet, hogy okosabban kell a pénzeddel gazdálkodnod. Ezzel párhuzamosan a közlekedésben is legyél körültekintő és elővigyázatos. Kellemetlen fényszögek kellemetlen szituációk sorát szimbolizálják. Egyetlen durva beszólásra sem szabad reagálnod. Szeptember utolsó hétvégéjén a gyermeki, kreatív, gondtalan részedet engedd szabadon!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.) 

Bolygód, a Vénusz a Skorpióba lép hétfőn hajnalban, ami igencsak felzaklathat. Sajnos a szerelmi életed és a közérzeted sem a legfényesebb. Szerencsére kedden és csütörtökön is lesznek kedvező konstellációk, amelyek sértődés helyett a józanságot erősítik benned (is). Csütörtökön a Merkúr jegyváltása segít a munkahelyi megbeszélésekben. Ezek után a hétvégét otthoni lazítással kellene töltened.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn, kedden és szerdán nem tanácsos komolyabb megbeszéléseket folytatnod. Olyan feszült bolygóállások lesznek az égen, amelyek nem sok jót ígérnek. Csütörtökön bolygód, a Merkúr – amely a kommunikációért „felel” – belép a diplomatikus Mérlegbe, és helyre hoz minden nézeteltérést. A hétvégéd kalandosnak és eseménydúsnak látszik. Mindenképp mozdulj ki! Nem fogod megbánni.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Zavarba ejthet a hét során, hogy vannak, akik higgadtak tudnak maradni akkor is, amikor a többiek kiborulnak. Szeretnél te is ilyen higgadtan reagálni. Az égi folyamatok szerint képes vagy rá, egyszerre lesznek ugyanis az égen kedvező konstellációk kedden és csütörtökön. Szóval az érzékenységed nincs ellentmondásban a higgadtsággal. Legyél büszke magadra, a hétvégén pedig kényeztesd magad!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem bírod tovább nézni, hogy az otthonod mennyire szedett-vedett. Vénusz hétfőtől segít, hogy szépítsd és a kedvedre alakítsd a környezetedet. De kapkodnod nem szabad. A héten szinte minden napra jut belső feszültséget és elégedetlenséget szimbolizáló bolygóállás. Ha nem vagy magaddal jóban, akkor ne hozz döntést! Péntektől hirtelen javul a közérzeted és a hangulatod is…

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Fölösleges vitákat kerülhetsz el, ha a hét első három napján nem tárgyalsz. Rázós bolygóállások borzolják ekkor az idegeidet – pontosabban rázós kijelentések és ésszerűtlen érvelések idegesítenek. Sokat javul a helyzet csütörtöktől, amikor bolygód, a Merkúr átlép a tapintatos Mérlegbe. Innentől te is és a másik is képes lesz cizelláltabban fogalmazni. Így megkönnyebbülve mész bele a hétvégébe.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.