Napi horoszkóp 2024. szeptember 22.: megkönnyebbülést hoznak a bolygók

asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
A Nap és Hold is levegős jegybe lép, ami könnyedebbé teszi a mi gondolkodásunkat is. Napi horoszkóp következik.

A Nap a Mérlegbe, a Hold pedig az Ikrekbe lép, így egy kicsit lazábban fogjuk majd fel a dolgokat. A Bika könnyebben ellazul, az Ikreknek rég volt ilyen klassz napja, a Rák felhőtlenül szórakozhat. Napi horoszkóp következik minden jegynek. 

Napi horoszkóp 2024. szeptember 22.:  megkönnyebbülést hoznak a bolygók
Napi horoszkóp 2024. szeptember 22.:  megkönnyebbülést hoznak a bolygók
Forrás: Shutterstock

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Egy ügyben most határozott véleménynyilvánítást várhatnak tőled a családtagok, a rokonok. Ne halogasd hát tovább, a végső szót úgyis neked kell kimondani. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben kompromisszumokat is kell kötnöd. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nagyszerű lezárása lesz a hétnek ez a vasárnap. Remekül el tudsz lazulni, és sikerül egy igazán kikapcsolódós délutánt is szervezned. Kell is, hogy végre teljesen ellazulj, hiszen sokat és jól dolgoztál az elmúlt időszakban. 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Rég volt ilyen szuper napod, mint amilyennek a vasárnap ígérkezik. A Hold a jegyedbe lép, és a Nap a Mérlegben is kedvez neked. Gyümölcsözőnek, fejlődőnek látod, tapasztalod a körülményeidet. Nem is kell mással törődnöd, csak a legszorosabb emberi kapcsolataiddal. És még egy jó könyv is beleférhet az időbe! 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szuper nap lesz a vasárnap! A Hold a levegő-elemű Ikrekbe lép, és ettől te is igazán könnyűnek és felhőtlennek érzed magad. Ma csupa olyan benyomás ér, amelyek ezt az érzést erősítik benned. Legyél kint minél többet a szabad levegőn. 

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A vasárnap lesz a te napod. A bolygók szerint szombaton még a hét eseményeinek hatása alatt állsz, és fel kell dolgoznod, meg kell emésztened a történteket. Vasárnap kényeztesd magadat, csinálj olyasmit, ami jól esik testednek, lelkednek! 

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint eleged van a nyüzsgésből és a jó pofizásból. Kapcsold ki a telefonodat, és lazíts! Megérdemled, megdolgoztál érte, ráadásul szükséged van a töltődésre.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.