Heti szerelmi horoszkóp 2024. október 5-11.: eljött a szinglik ideje, most megtalálhatod a párodat

párkapcsolat, szerelem
Shutterstock -
asztrológia horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
Nagy találkozásokat, harmóniát és gyors kapcsolódást jeleznek a bolygók. Heti szerelmi horoszkóp következik.

A hétvége tökéletes minden romantikus programra és az ismerkedésre is. A vizes jegyekben álló bolygók érzékenyebbé és befogadóbbá tesznek: a párkapcsolatok még szorosabbá válhatnak, a szinglik most nagy eséllyel eshetnek szerelembe. Heti szerelmi horoszkóp következik minden jegynek.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. október 5-11.: itt a romantika ideje
Heti szerelmi horoszkóp 2024. október 5-11.: itt a romantika ideje
Forrás: Shutterstock

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Ciki, ha elsírod magad a párod előtt? Le kellett szoknod a pityergésről, mert attól tart, ezzel akarsz elérni nála valamit? Nos, a hétvégén és a hét során is többször könnyeznél. A vizes jegyekben járó bolygók esőt és/vagy könnyeket jeleznek. Mivel harmonikus fényszögek lesznek az égen, jó eséllyel megértő lesz a párod, és együtt érez veled.

Szingli Kos

A vizes jegyekben járó bolygók esőt és/vagy könnyeket jeleznek. A hétvégén és a hét során is többször meghatódhatsz. Mivel harmonikus fényszögek lesznek az égen, ez egyáltalán nem ciki. De vigyázz, ki előtt sírod el magadat, mert vannak, akik félre értik, és attól tartanak, hogy ezzel akarsz valami elérni náluk. Ez különösen az ismerkedés kezdeti szakaszában fontos.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Október első hétvégéje tökéletes bármilyen romantikus programra. Ne várj a kedvesedre, találj ki te valamit! Meglátod, mindennek örülni fog. Hétfőtől kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek kedvező testi-lelki-szellemi kondíciót ígérnek. A sikereidnek a kedvesed is örül. Főleg, ha megosztod vele az élményeidet, tapasztalataidat.

Szingli Bika

Ne várj a sült galambra! Október első hétvégéje alkalmas az ismerkedésre. Nyisd ki a szemedet és a szívedet! De ne erőltess semmit! Hétfőtől kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek kedvező testi-lelki-szellemi kondíciót ígérnek. A sikereid segítenek, hogy még vonzóbbnak lásd magadat, és ennek köszönhetően mások is vonzóbbnak látnak téged.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Jó neked. Egyrészt, mert az anyagi helyzeted kedvezően alakul, másrészt, mert a levegős jegyekben járó bolygók jó közérzetet szimbolizálnak. A szerelmedre is jó hatással van, amikor szárnyalsz. Ki tudod rángatni őt is a gödörből. Ne sajnáld, ne nevesd ki, csak öleld át! És csicseregj minél többet! Ha beszélsz, mesélsz, eltereled a borús gondolatait.

Szingli Ikrek

Nem kell az irigyekkel foglalkoznod. Mindig van, aki azt mondja, hogy jó neked. Most igaza van, mert az anyagi helyzeted jól alakul. Ráadásul a levegős jegyekben járó bolygók jó közérzetet szimbolizálnak. Mindez segít, hogy felül emelkedj a kicsinyes rivalizáláson. Most már érted, miért nem érdemes harcolni valakiért. Ha ő a tied, akkor nem csábíthatja el más…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Szombaton, vasárnap és kedden is lesz szuper fényszög az égen. Ezek megnyugtatnak és segítenek, hogy ne ess a hibába, ami szerint te vagy az oka minden rossznak. Akkor se, ha egyesek ezt érzékeltetik veled. Remélhetőleg, a párod nincs közöttük. Ha mégis, kérdezd meg, miért viselkedik veled így? Lehet, hogy több törődésre vágyik?

Szingli Rák

Szuper fényszögek szombaton, vasárnap és kedden is megnyugtatnak és segítenek abba hagyni az önsajnálatot. Közben kinyílik a szemed, és meglátod, egyesek azt érzékeltetik veled, te vagy a hibás. Aki ilyesmire vetemedik, azzal azonnal szakítsd meg a kapcsolatot, mert sosem fogod megkapni tőle azt a szeretetet, elismerést és gyengédséget, amire vágysz!

 

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Hétvégén a családod kritikája miatt magad alá eshetsz. Azt várod a párodtól, hogy megvédjen és/vagy kiálljon érted, neked adjon igazat. Ha ez nem történik meg, világvége hangulat uralkodik el rajtad. Hétfőtől sem javul túl sokat a helyzet az égi folyamatok szerint. Irigység uralkodhat el rajtad. Ezt ne engedd, mert rágni fogja a lelkedet!

Szingli Oroszlán

Már megint olyan kritikát kapsz a családtól, ami miatt napokig rosszul érzed magad. Most igazán arra vágysz, hogy valaki megvédjen, kiálljon melletted és neked adjon igazat. Mivel erre kicsi az esély, világvége hangulat uralkodik el rajtad. Hétfőtől sem fog sokat javulni a helyzet az égi folyamatok szerint. De tudd, az irigység a legrosszabb stratégia, mert rágni fogja a lelkedet!

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Több bolygó és fényszög is azt javasolja, hogy utazzatok el, kiránduljatok vagy sétáljatok egy jó nagyot a hétvégén! Nem fog folyamatosan esni az eső. Egyébként is, romantikus esernyő alatt csókolózni, vagy eső elől egy tető alá szaladni, és vizesen ölelkezni. Mindez közelebb hoz titeket, és a hétvége emléke elkísér, megmosolyogtat a szürke hétköznapokban.

Szingli Szűz

Hétvégén ne hezitálj! Utazz el, kirándulj vagy sétálj egy jó nagyot! Nem fog folyamatosan esni az eső. Egyébként is, itt az ősz, ami még az esőt is romantikussá teheti. Bátran álmodozz valakiről, akivel az eső elől egy tető alá szaladtok, majd vizesen ölelkeztek! Az álmodozás tesz téged igazán vonzóvá. Ráadásul ennek felidézése megmosolyogtat a szürke hétköznapokban.

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.