Szerelmi horoszkóp 2024. október 14-20: a Vízöntö veszekszik, a Mérleg harmóniát teremt

ezotéria szerelmi horoszkóp párkapcsolat horoszkóp
Sok vitát, veszekedést jelez a hét eleje, és a pontot az i-re a csütörtöki telihold teszi fel… Utána viszont megkönnyebbülhetünk, hétvégén helyreáll a béke. Szerelmi horoszkóp következik.

A hét elején több csillagjegyre is konfliktusok és viták várnak. A hétvégére azonban a bolygók megszelidülnek, helyreáll a béke. Érdemes most türelmesnek lenni, elkerülni a felesleges összetűzéseket, és figyelni arra, hogy mit mondunk, mert könnyen félreértések adódhatnak. Neked mit tartogat a heti szerelmi horoszkóp?

szerelmi horoszkóp
Szerelmi horoszkóp 2024. október 14-20: a Vízöntö veszekszik, a Mérleg harmóniát teremt
Forrás: Shutterstock

Szerelmi horoszkóp 2024. október 14-20.

Kos

Veszekedés után édes a békülés, de azért ezt nem kellene túlzásba vinnetek. A hétfői kedvezőtlen fényszögek pedig épp ezt jelzik. Mindkettőtöknek érdemes lenne lelassulni, és sokkal türelmesebben kommunikálni. Hétvégén emellett a kiadásokra is ügyelnetek kellene.

Bika

Kedden a Vénusz, ami a szerelem bolygója szembenállásba kerül az Uránusszal, ami a váratlan fordulatok planétája. Ez bizony komoly hullámvölgyet jelezhet. Csak óvatosan, mert dühödben olyat vághatsz a másik fejéhez, amit kicsit sem gondolsz komolyan. Szerencsére amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is illan ez a feszültség...

Ikrek

Lehet, hogy körülötted sok a veszekedés, de te kimaradsz belőle. Sokkal erősebben hat rád ugyanis a Nap-Jupiter csodálatos fényszöge, hiszen a Jupiter a te jegyedben van. Kaphatsz egy jó hírt, aminek a párod is örül. Ez a kedvező bolygóállás az egész hetedet bearanyozza.

Rák

Hétfőn nálatok is puskaporos hangulat lesz a levegőben! Hirtelen és váratlanul jöhet a konfliktus, szerencsére amilyen gyorsan jön a vita, olyan gyorsan el is múlik. Keddtől helyreáll a béke. Ha szingli vagy, innentől szabad a pálya, és lesz is jelentkező bőven!

Oroszlán

Ha a hétfőt megússzátok vita nélkül, sajnos az még nem garancia arra, hogy a csütörtököt is meg fogjátok. Aznap ugyanis telihold lesz, ami most érzékenyebben érint a szokásosnál, mert tűz-jelben jön létre. Sok szenvedély, heves kirohanások – erre lehet számítani. Hétvégére már minden rendben lesz!

Szűz

A bolygók jelzése szerint titeket, téged is érintenek a feszültségek, ami főleg a pénzkérdésekben okoz vitákat. Nem értetek egyet, hogy mire, mennyit szánjatok. Ha lehetséges, halasszátok pár napig a döntést, mert hétvégén már sokkal könnyebben meg tudtok majd egyezni.

Mérleg

Most lesz alkalmad bevetni a képességedet arra, hogy harmóniát teremts, békét hozz. Lesz ugyanis jó néhány feszültséget keltő helyzet, főleg hétfőn és csütörtökön. Ha szingli vagy, most találkozhatsz egy nagyon izgalmas személlyel, aki ellentmondásos érzéseket kelt benned.

Skorpió 

A Vénusz a jegyedben áll, ezért a keddi Vénusz-Uránusz szembenállás most bizony elég érzékenyen érint. Ehhez képest a csütörtöki telihold már semmi se lesz… Tudatosítsd magadban, hogy most könnyen robbansz, és fogd vissza magad!

Nyilas

Egyértelmű kommunikáció: most ezen van a hangsúly. Mondd ki, mit szeretnél, és azt is, ha a másik véletlenül megbánt. Most ugyanis jöhet néhány félreértés, amiket utólag sokkal nehezebb tisztázni. Ha szingli vagy, jöhet valaki, aki nem teljesen olyan, mint amilyennek mutatja magát!

Bak

A Plútó a jegyedben végre előre halad. Ami azt jelenti, hogy te végre tudsz a másikra és a közös jövőtökre koncentrálni! A feszültségek leperegnek rólatok. Ha szingli vagy, akkor most találkozhatsz valakivel, aki nagy szerepet játszik majd az életedben!

Vízöntő

Nem érintenek titeket mélyen a feszültséget hozó bolygóállások. Igen, lehetséges, hogy összekaptok, de ti is tudjátok, hogy nem ez az, ami számít. A hétvégétek csodás, romantikus hangulatban telik majd. Csináljatok közös programot!

Halak

A horoszkóp szerint most bizalmatlanná válhatsz. Pedig nem kellene minden rosszul sikerült mondatnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani. Az ismerkedés fázisában végképp jó lenne, ha megőriznél valamit a szokásos nyitottságodból. Egyébként pár nap, és oldódik ez a negatív hatás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.