Heti szerelmi horoszkóp 2024. július 6-12.: most ne menj bele a vitákba, inkább lazíts!

asztrológia szerelmi horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
Nehéz bolygóállások jönnek, amik a párkapcsolatokon is nyomot hagynak. Egy nyár esti kerti parti vagy csak egy kis andalgás este, amikor már lemegy a nap, azonban jó hatással lesz a hangulatodra. Heti szerelmi horoszkóp következik.

Viták, perpatvar és konfliktusok nehezítik a napjainkat és erre még rátesz egy lapáttal a kánikula, amikor mindenki idegesebb a kelleténél. Aki teheti, most szakadjon ki a mókuskerékből, az estéket mindenképp érdemes a szabad levegőn tölteni. Heti szerelmi horoszkóp következik minden jegynek. 

Heti szerelmi horoszkóp 2024. július 6-12.: most ne menj bele a vitákba, inkább lazíts!
Heti szerelmi horoszkóp 2024. július 6-12.: most ne menj bele a vitákba, inkább lazíts! 
Forrás: Shutterstock

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Minden hétvégére igaz, de a mostanira különösen, hogy az elsődleges feladatotok a pihenés és a feltöltődés. Hétfőtől ugyanis óriási jövés-menés lesz az égen, így a ti életetekben is. Csütörtökön egy napon belül lesz négy szuper fényszög, egy szembenállás és egy jegyváltás. Mindegyik az egészség és a munka megőrzéséről szól. Mindkettő az élet alapja…

Szingli Kos

Erre a hétvégére különösen igaz, hogy a legfontosabb a pihenés és feltöltődés. Hétfőtől ugyanis óriási jövés-menés lesz az égen, vele együtt a te életedben is. Csütörtökön egy napon belül lesz négy szuper fényszög, egy szembenállás és egy jegyváltás, amelyek egészséged és a munkád megőrzésére hívják fel a figyelmedet. Ha ezek rendben vannak, akkor tudsz a párkeresésre nyitni.

 

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A nyári kánikula hőséggel és zivatarokkal jár, vagyis nem tragédia, ha megázol. Ilyesmit akár kalandnak is felfoghatsz. Nem biztos, hogy a szerelmed egyetért veled, természetesen joga van hozzá. De neked ismerned kell őt annyira, hogy tudd, mivel lehet felvidítani. Hét közben is meglepheted valamivel. Nem kell születésnap, névnap vagy évforduló…

Szingli Bika

Nyáron mindenki izzad, ezen a hétvégén a vizes jegyekben járó bolygók ezt még tovább fokozzák. Ne aggódj! Zuhanyozz többször, csobbanj medencében, esetleg tóban vagy a tengerben. Testednek, lelkednek szüksége van kalandra. Nem baj, ha mások nem tudnak veled örülni. Olyan társat keress, aki hozzád hasonlóan derűs! Az sem gond, ha hét közben randizol vele…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Amikor elnémulsz, akkor nagy a baj. Ezzel a kedvesed is tisztában van. Hétvégén ez még nem akkora probléma, ám a hét során mondd ki, amit gondolsz, tervezel, akarsz! Csak így derülhet ki, hogy a másik egyetért-e veled. A másik fél nemcsak a kedvesed lehet. Mindenkivel kommunikálj és képben leszel! Akkor is, ha ez nem minden esetben kiegyenlített!

Szingli Ikrek

Aki ismer, tudja, hogy neked folyton beszélned kell. Ha csendben maradsz, akkor valami nem tetszik neked. Hétvégén ez még nem akkora probléma, ám a hét során mondd ki, amit gondolsz, tervezel, akarsz! Csak így derülhet ki, hogy a másik fél egyetért-e. A másik fél bárki lehet. Mindenkivel kommunikálj és képben leszel! Ennek birtokában tudsz jól választani…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Elemedben leszel a hétvégén. A párod ennek az igazi nyertese. Az összhang tökéletes közöttetek a bolygók szerint. Már a hétvégén, majd a hét során egyre erősebben érzed, hogy valaminek eljött az ideje. Ezt egy Nap-Szaturnusz támogató fényszögnek köszönheted. Amíg töprengened kell, hogy mi ez, addig ne válassz! Hamarosan egyértelműen tudni fogod.

Szingli Rák

Ez a te hétvégéd lesz. Tudtad, hogy amikor elemedben vagy, sokkal vonzóbbá válsz? Már a hétvégén, majd a hét során egyre erősebben érzed, hogy valaminek eljött az ideje. Ezt egy csütörtök hajnali Nap-Szaturnusz támogató fényszögnek köszönheted. Bár csak csütörtökön lesz meg a kapcsolat, de áthatja az egész hetedet. Ám amíg tépelődsz, addig ne válassz!

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.