Károly király és Vilmos herceg fotóval köszöntötte Harry herceget: Meghant levágták a képről

The Duke Of Sussex Hosts The Rugby League World Cup 2021 Draws, Harry herceg
Getty Images -
brit királyi család születésnapi köszöntés fotó Harry herceg
Az elmúlt két évben a brit királyi család nem vett tudomást Harry herceg születésnapjáról, ám most megtört a jég. A 40. születésnapján üzenetben köszöntötték Harryt, amelyhez egy kivágott fotót használtak. A képről levágták Meghan Markle-t.

A néhai II. Erzsébet királynő vezette még be azt a szokást, hogy a nem dolgozó királyi családtagokat is felköszöntik a kerek születésnapjaikon. Noha nem kötelező érvényű az elhunyt uralkodó döntése, Károly király és Vilmos herceg úgy tűnik, megtartották ezt a jó szokást, és üzenetet küldtek Harry hercegnek, amelyben felköszöntötték a 40. születésnapján. Az üzenethez nem akármilyen fotó tartozott: a képen eredetileg Harry és Meghan is szerepelt, de utóbbit jobbnak látták levágni a róla. 

harry herceg
Harry herceg 
Forrás: AFP

Harry herceg 40. születésnapjáról csak a felesége hiányzott, vagy legalábbis az őt köszöntő képről

A királyi család Isntagram oldalán megosztott fotót és üzenetet a walesi hercegi pár a Twitteren osztotta tovább a következő üzenettel: 

„Boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegének!”

Meglepő módon nem szerepelt az üzenet után a személyes „W & C” felirat, viszont az elmúlt két évben ez a két üzenet volt a brit királyi család első gesztusa Harry herceg felé. A feltöltött fotó még 2018-ban készült Dublinban, amikor Harry még dolgozó királyi családtagként először látogatott a tengerentúlra feleségével, Meghan Markle-lel közösen, házaspárként.

Az eredeti képen azonban Meghan hercegné Harry mellett ül. Úgy tűnik, hogy a fotós kivágta őt a képből. Nem csoda, a 2020-as, úgynevezett Megxit óta Harry herceg durva sértéseket és vádakat zúdított a családjára, többek között a Netflix dokusorozatában és a 2023-as Tartalék című életrajzi könyvében.

Tavaly a királyi család elutasította, hogy nyilvánosan megünnepeljék Harry 39. születésnapját, ám idén úgy tűnik, változtattak a véleményükön. Hogy ez enyhülést jelent a sussexi hercegi család iránt, tekintettel III. Károly király betegségére, és békülési szándék áll mögötte, vagy egyszerűen csak folytatták a néhai II. Erzsébet királynő teremtette hagyományt, hogy a nem dolgozó királyi családtagokat is nyilvánosan felköszöntik a kerek születésnapjaikon, egyelőre nem tudni

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.