Ennek a három csillagjegynek még szeptemberben véget ér a párkapcsolata

horoszkóp csillagjegy szakítás
A szeptember második fele feszültséget hozhat bizonyos jegyek párkapcsolataiban. Három csillagjegy számára különösen kritikus lesz ez az időszak, dönteniük kell: maradnak a kapcsolatban, vagy továbblépnek?

A bolygók állása szeptemberben kihívások elé állítja a szerelmeseket, sokan érezhetik úgy, hogy fordulóponthoz érkeztek. A hónap második fele három csillagjegynek szakítást hozhat, azzal szembesülhetnek, hogy a kapcsolatuk már nem működik úgy, ahogy korábban. Eljött az idő a változásra, a döntés pedig elkerülhetetlennek tűnik.

szakítás, szerelem, viszály, csillagjegy, horoszkóp
Három csillagjegynek véget érhet a párkapcsolata szeptemberben
Forrás: Shutterstock

Ezek a csillagjegyek szakíthatnak még szeptemberben:

Bika (04.21 - 05.20.)

A Bikák számára szeptember különösen megterhelő időszak lesz a párkapcsolatok terén. Az Uránusz bolygó hatása miatt felbukkanhatnak olyan problémák, amelyeket eddig sikerült rendezni vagy figyelmen kívül hagyni. A stabilitásra törekvő Bikák számára szeptember második fele egy sor kihívást hoz, amelyek ahhoz vezetnek, hogy megkérdőjelezik a kapcsolatukat. Amennyiben a párjuk már nem nyújtja azt a biztonságot, amire szükségük van, könnyen dönthetnek a szakítás mellett.

Szűz (08.23 - 09.22.)

A Szűz jegy szülötteinél az elvárások és a valóság közötti különbségek kerülnek előtérbe. A Szűzek szigorú kritikusok önmagukkal és a partnerükkel szemben is, és amikor a kapcsolatban valami nem a tervek és az elképzelései szerint történik, attól stresszesek és kiábrándultak lesznek. Szeptember végére a jegy szülöttei valószínűleg felismerik, hogy a kapcsolatuk már nem szolgálja a fejlődésüket, és készek lesznek továbblépni.

Skorpió (10.23 - 11.21.)

A Skorpió számára a szenvedély és az intenzitás természetes részei a kapcsolatoknak, azonban szeptemberben a Mars és a Vénusz feszültséget hoz, emiatt pedig komoly érzelmi hullámvölgyek várhatók. A Skorpió gyakran mindent vagy semmit alapon közelít egy kapcsolathoz, és ha nem látja a jövőt a partnerrel, könnyen dönthet a szakítás mellett. Szeptember második fele különösen a féltékenység és a bizalom hiánya miatt lesz problémás.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.