A különleges ital a svéd királyi család főszakácsának magyar szőlészetéből származó cabernet sauvignonból készül, modern eljárással, amely megegyezik a nescafékészítésével.
„Az alkoholmentes fröccs előállítása eléggé bonyolult. Először elpárologtatjuk belőle az alkoholt, majd a vizet, és amikor egy szirupos, szörp állapotot kapunk, akkor megállítjuk a folyamatot. Ekkor egy natúr szörppel rendelkezünk, amely kemikália- és adalékszermentes, és tetszőlegesen ízesíthető, citrommal, cukorral, szódával, édesítővel. 10 éve dolgozom az egyik legnagyobb francia likőr-, konyak- és borkészítő cégnek, ahol termékfejlesztéssel foglalkozom. Szeretek különleges dolgokkal kísérletezni, így jutottam el a virágízekhez, fűszeresszenciákhoz, amelyek újdonságnak számítanak. Például a virágosrét háziszörpünk viráglevelek kivonatából készül, méz hozzáadásával"
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.