Változatosan elkészíthető és egészséges, ezért nem meglepő, hogy nagyon népszerű a csirke és főként a csirkemell. De mivel nagyon sokat fogyasztunk belőle, egyre többet kell tenyészteni, ez pedig hatással van a hús minőségére. A rossz körülmények között tartott állat húsa pedig már nem olyan egészséges, mint amilyen eredetileg volt. Erre utal a csirkemell fehér csíkozottsága is.
A tömeges termelés miatt az állatokat gyors növekedésre ösztönzik, ezért sokkal zsírosabbak lesznek. A csirkemellen megjelent fehér csíkok erre utalnak. Normális esetben ugyanis ez a rész meglehetősen sovány, maximum az oldalán található némi zsír, de manapság már nem: a fehér csíkok több zsírt jelentenek, és negatívan befolyásolják a hús minőségét is. Persze ezért nem kell kidobni, de ha tehetjük, válogassuk meg, mit vásárolunk – írja a Mirror.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.