Készen állsz rá, hogy magával ragadjon a frissesség?

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új Lenor Fresh Air Effect megteremti a friss szellő érzetét a ruhákon
Forrás: P&G

Gondoljunk csak bele, mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető legfrissebb illatúak legyenek a ruháink. Előfordul, hogy még este lefekvéskor felkelünk az ágyból és kinyitjuk az ablakot, hogy kellemes levegőt engedjük be a szobába és a száradó ruháinkra, kiküszöbölve ezzel a lakásból származó szagok felhalmozódását az anyagokon. Ha van gangunk, vagy kertünk, ahova teregethetjük a kimosott ruhákat, akkor percenként ellenőrizzük az időjárást, és ha cseperegni kezd az eső, szaladunk, hogy össze tudjuk szedni őket még időben- a ruhákat. Sokan még a tavaly nyáron tisztán szekrénybe tett ruhákat is kimossák és kiteregetik az idei első használat előtt, hogy biztosítsák a frissességet. Nem meglepő, hogy a tiszta, szabad levegőn száradt ruha illatát tartjuk a legmagasabb szintű frissességnek. Mostantól sokkal egyszerűbb a dolgunk!

Forrás: P&G

A Lenor Fresh Air Effect textíl öblítők olyan rendkívüli frissességet nyújtanak ruháinknak, mintha a friss levegőn és napsütésben száradtak volna, még akkor is, ha lakásban szárították őket. Mintha a ruha a szabadban száradt volna

Minden illat mögött tudomány áll. A szabad levegőn, gyengéd napfényben szárított ruháknak jellegzetes és egyedi illata van a fotokémiai reakciónak köszönhetően, amely akkor következik be, amikor a napsugár nedves szövetbe kerül. Emellett a napon szárított ruhák számos aldehidet és ketont termelnek, ezeket a szerves vegyületeket pedig orrunk a növények vagy parfümök illatával társít.

A Lenor kutatói 3 évig dolgoztak a technológia kifejlesztésén és 800 fogyasztóval konzultáltak arról, hogy ők mely elemeket társítják a kinti szabad illattal, amely a frissesség legmagasabb színvonala sokunk számára. Az illatasszociációk összeállításával a Lenor kutatói létrehoztak egy olyan formulát, amely kiválóan utánozza a nap reakcióját a mosott szöveteken, és a ruhanemű frissességének egyedi, „szabadban száradt” illatot biztosít, még beltérben való szárítás esetén is.

Frissesség biztosítása a fenntarthatóság figyelembevételével

Mindannyiunk érdeke és felelőssége, hogy vigyázzunk a környezetünkre és óvjuk a bolygót, ahol élünk. Az új Lenor Fresh Air Effect termékcsalád a piacon elérhető legkoncentráltabb textil öblítő, így formulája kétszer olyan koncentrált, mint a szokásos Lenor termékek. A termékből csupán 14 ml-es adag is elegendő egy mosáshoz, ellentétben a többi Lenor variánsnál ajánlott 30 ml-es adaggal. A több mosás lehetőségével hosszabb ideig használható egy flakon termék, ezáltal kevesebb csomagolási hulladékot termelünk .A palackja 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, illetve teljesen újrahasznosítható. A gyártási folyamat fenntartható módon történik - a gyárak megfelelnek a „zéró termelési hulladék” kritériumnak, emellett a gyártáshoz 100%-ban megújuló energiát használnak.

Forrás: stock

Próbáld ki még ma az új termékcsaládot és varázsold át ruháid illatát olyanná, mintha a szabadban száradtak volna. Tapasztald meg a legmagasabb szintű frissességet.

További információért látogasson el a https://www.everydayme.hu/ oldalra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.