Nicole Scherzinger 46 évesen apró fekete bikiniben pózol és gyermekvállalásról beszél

The Fashion Awards 2023 Presented by Pandora - Roaming Arrivals
Dave Benett/Getty Images/The Fashion Awards 2023 Presented by Pandora - Roaming Arrivals - Dave Benett
biológiai óra Thom Evans gyerekvállalás Nicole Scherzinger
Nem mondott le a gyerekszülésről a Pussycat Dolls egykori frontembere. A 46 évesen is szexi Nicole Scherzinger vágyik egy babára, de túl sokat dolgozik, eddig nem fért bele az idejébe, pedig tudja, hogy ketyeg a biológiai óra, és lassan kifut az időből.

Betöltötte 46. évét is a Pussycat Dolls egykori frontembere. Nicole Scherzinger ennek örömére ő és vőlegénye, Thom Evans elutaztak, hogy ünnepeljenek, és hogy az énekesnő egy szikla előtt pózoljon egy szinte semmit nem takaró bikiniben. A fotókon látszik, hogy Nicole még mindig őrzi alakját és feszes testét. Az Instagramon megosztott fotók mellé szöveget is írt, amelyben a babterveiről beszél. 

Nicole Scherzinger, Thom Evans
A 46 éves Nicole Scherzinger és barátja, Thom Evans gyereket szeretnének
Forrás: Dave Benett/Getty Images/The Olivier Awards 2024 With Mastercard - VIP Arrivals

Nicole Scherzinger egy bejegyzésben köszönte meg a rajongóknak a kedves születésnapi üzeneteket

„Eláraszt a szeretet, amit a születésnapomon kapok tőletek. (...) Minden egyes lélegzetvételemmel örökké hálás vagyok... mindenért. Mert ez tett azzá a nővé, aki ma vagyok. Szeretlek titeket, mindannyiótokat! Köszönöm, hogy úgy szerettek, ahogy vagyok, azért, aki VAGYOK” — írta az Instagramon. 

Nicole születésnapi posztja azután született, hogy bevallotta, az idő ellene dolgozik. Nagy vágya, hogy vőlegényével, Thom Evansszel gyermeket vállaljanak, nagyon szeretne anya lenni, de ez eddig lehetetlen volt a munkája miatt. A ma már inkább színésznőkét dolgozó Sherzingert rendkívül egy sikeres West End-i kitérő után már csak hetek választják el attól, hogy visszatérjen a Broadwayre.

Nicole azonban tudja, hogy bár a munka szólítja, eljött az ideje, hogy családot alapítson, mert nála is ketyeg a biológiai óra. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.